Heroimage
Heroimage

Skogsløpet 2023

Fri 2. - Sun 4. June 2023

Skoglund Camping

NVMC avd. Sunnmøre ønsker velkommen til "Skogsløpet 2023" helgen 2. til 4. juni samtidig med "Vårskjelven"

Langt inne i Storfjorden der cruiseskipene seiler inn til Geiranger er der en fjordarm som heter Nordalsfjorden. Her munner lakseelva Valldøla ut i fjorden. Elva har sitt utspring i fjellmassivene oppe i Trollstigen og renner gjennom et dramatisk landskap ned den 25 km lange Valldalen og fosser ut i fjorden ved Sylte som er tettstedet i Valldal. Her gjorde Hellig Olav i sin tid strandhogg, og sagnet forteller at da han steig i land kom det en orm buktende mot ham. Hellig Olav treiv ormen og slngte den opp i den steile fjellveggen på Syltefjellet, som går rett i sjøen. Her oppe ble ormen værende for all fremtid, og du kan se den der når du kommer hit. På toppen av denne fjellveggen på Syltefjellet, som kneiser over Sylte, skal det nå bygges et greskortodokst nonnekloster for Hellig Olav. For å finansiere dette har nonnene startet blant annet egen vinproduksjon.

Valldal er ei jordbær- og fruktbygd med massiv turisme, ettersom den er en del av Golden Route med nærhet til bla Trollstigen,, Trollveggen, Geiranger og jugendbyen Ålesund. Folk fra hele verden reiser hit til dette vakre sunnmørske landskapet. Inne i enden av Nordalsfjorden ligger bygda Tafjord, kjent for kraftproduksjon og lengst oppe i dalen finner vi Zakariasdammen med si 100m høge demning.

Valldalen har mange campingplasser, fra sentrum av Sylte nede ved sjøen og oppover dalen. 6,5 km fra Sylte opp Valldalen ligger Skoglund Camping. Denne campingplassen har NVMC avd. Sunnmøre disponert til vårt vidgjetne veteranmotorsykkeltreff "Vårskjelven" helt siden sist vi arrangerte Skogsløpet i 1994, på Vigra ved Ålesund.

Her er det nesten ingen faste campingvogner eller spikertelt, så vi disponerer plassen selv. 6 små hytter med enkel standard og plass for bobiler, campingvogner og telt. Her blir "Skogsløpet 2023" arrangert samtidig med "Vårskjelven" fredag 2. til søndag 4.juni. Vi setter søkelys på den klassiske trefftradisjonen som en viktig del av vår motorsykkelhistorie, med sosiale aktiviteter på treffplassen. Selve løpet vil gå gjennom dramatisk natur, som vi håper vil skape varige minner og et brennende ønske om å komme tilbake. Noen bratte bakker og tuneller blir det dog, i dette fjord- og fjellandskapet.

Under åpningssermonien på fredagskvelden serveres det suppe, på lørdags- og søndagsmorgenen serveres det frokost. Det blir også servert lunsj ute på post under selve løpet og middag på lørdagskvelden. Alt inkludert i treffavgiften. Bestilte T-skjorter selges separat.

 

 

Program for skogsløpet 2023

 Fredag 02.06:

Kl 16.30 Sekretariatet åpner for innregistrering og kontroll av sykler.

Kl 19 til 20.30.  Det serveres et lett måltid.

Kl 20.20 Åpningsseremoni med tale, hornmusikk og kanskje salutt.

Kl 22. Sekretariatet stenger.

Lørdag 3.6:

Kl 08 til 09.30 Frokost

Kl 10 Løpet starter

Kl 18 Middag serveres

Kl 20.30 Premieutdeling rundt bålet.

Etter premie utdelingen blir det en auksjon.

Søndag 4.6

Kl 08.30 Frokosten starter

En grill vil bli oppfyrt både fredags- og lørdagskveld.

 

 Innkvartering: Teltplass, bobil/campingvogn kan bestilles her elektronisk eller ordnes ved ankomst.

Ettroms 4-sengs hytte på campen, kontakt Nina Jones Tlf. 94530797 - nina.lynn@live.no
Håkons's hytter, 600m fra campen Tlf. 40214599
Jodbærstova Feriehus, 1 km fra campen  Tlf. 70257658 - post@jordbarstova.no
Sylte Hotell, Sylte, 6,5km fra campen Tlf. 92175461 - post@syltehotell.com
Valldal Fjord Lodge, Sylte, 6,5km fra campen Tlf. 91908854 - valldal@fjordlodge.no
Valldal Fjordhotell, Sylte, 68km fra campen Tlf. 70334600 - post@valldalfjordhotell.no

Mvh for NVMC avd. Sunnmøre treffansvarlig Torgeir Vatnehol  Tlf. 92813390 - tvatnehol@gmail.com
 

Frist for elektronisk påmelding er 15.05.2023. All påmelding etter dette rettes direkte til:

Jon Christian Nygård  Tlf. 94530821 - jcnygard@hotmail.no

Frist for kjøp av T-skjorte er 20.04.2023

 

 Fremgangsmåte elektronisk påmelding (LES DENNE NØYE):

Prinsippet med oppsettet er at hvert valg i listen er en "billett"Man vil i prosessen bli ført til nye sider hvor det skal legges inn opplysninger knyttet til hver billetttype. Eks. er t-skjorte, hvor det skal legges inn størrelse

Velg billettype og antall i menyen til høyre og trykk på "Neste".

Dette fører deg til registreringssiden hvor du kan 
registrere deg enten med kode via mobil, eller med medlemsnummer.

For deltakere som ikke er medlem i NVMC må persondata legges inn ved å trykke på den gule knappen "Ikke tidligere deltaker".

Dette vil fører dere til en  ny side hvor det må det fylle inn personaldata på den som kjøper billettene. NB! dersom det er et medlem i NVMC som kjøper billettene så trenger man ikke legge til deltaker da dette håndteres i senere avhengig av hvor mange og hvilke billetter som kjøpes.

IKKE BRUK "legg til deltaker". Dette behøves ikke og håndteres senere i bestillingen.

Side for personalopplysninger (Den som bestiller/kjøper billettene)

Siden For personopplysninger vises. Ved å trykke på "Bekreft Gå Videre" så kommer dere til oppsummeringsiden for billetter. Her 

Trenger dere ikke endre på noe. Det kan stå samme navn på alle billettene (bestillers navn). Navn på andre deltakere, passasjerer etc vil måtte skrives inn i de neste sidene.

Trykk "neste" og dere vil bli ført videre til innføring av diverse opplysninger. Først føreropplysninger og opplysninger om sykkel, antall skogsløp etc. Alle felter merket med rød strek er obligatoriske. Vennligst vær nøye med innfylling så slipper arrangør å kontakte deltagere i etterkant for manglende opplysninger.

 

Når dere er ferdige, trykk på "neste" Hvis dere har valgt passasjerbillett så kommer dere til siden hvor opplysninger om passasjer skal fylles inn. Det er her samme fremgangsmåte.

Når dere er ferdige, trykk på "neste". Hvis dere har kjøpt t-skjorter så vil dere nå komme til siden hvor dere skal velge t-skjorte størrelse. NB! man kan maks kjøpe 4 stk t-skjorter pr. kjøp. Hvis deltagere ønsker flere enn dette så kan dette gjøres ved å gjennomføre nytt kjøp med kun t-skjorter (4 stk maks nå også).

Dere vil nå komme til en side hvor det skal settes inn størrelse. NB! sett kun inn størrelse på det antall t-skjorter dere har kjøpt. Kjøper dere EN t-skjorte så velger dere størrelse i felt nr. 1. Kjøper dere TO t-skjorter, så velger dere størrelse i felt nr. 1 og 2 osv. I de andre feltene velger dere "ingen". 

Eksemplet nedenfor viser hvordan det skal se ut ved kjøp av TO t-skjorter

 

Når dere er ferdige trykk så "neste". Når alle billetter er gjennomgått så vil dere komme til ordresiden som oppsummerer ordren med totalpris

Trykk så gå til betaling og dere vil bli ført til betalingssiden

Velg betalingsmåte og gjennomfør betalingen. Ordren er nå betalt og billetter til Skogsløpet 2023 kjøpt.

Det kan betales via NetAxcept eller VIPPS.

 

Ved spørsmål om elektronisk påmelding, kontakt Ben Kristian Johansen på telefon: 93454659