Heroimage
Heroimage

Fartøyvernets ABC 2023

tor. 17. - fre. 18. november 2022

Velkommen til Fartøyvernets ABC 17. - 17. november 2023!

Fartøyvernets ABC er en årlig samling og kursseminar for dem som er nye i fartøyvernet og tilknyttet medlemsfartøy i Norsk Forening for Fartøyvern. Innleggene handler om antikvariske prinsipper, teknisk historisk dokumentasjon, bestillerkompetanse, kostnadsoverslag, kontraktsinngåelse, vedlikehold og dugnad. I år har vi også med førstehjelp til fartøyeiere, en gjennomgang av overflatebehandling og tips til hva fartøyvernsentrene kan bidra med. Sjekk årets program: Program for Fartøyvernets ABC 2023

Vi skal i år være på Radisson Blu Park Hotel på Fornebu utenfor Oslo (NB: Ikke samme hotell som tidligere). Hotellet nås fra Lysaker stasjon (flytog, tog, buss) med buss videre til Fornebuparken (6 min. å gå til hotellet), med bussruter 24, 28, 31, 31 E, 81, 145, 270. Hotellet tilbyr også parkering mot betaling.

Kurset har en egenandel på 30 % som utgjør kr. 1200,- per person, resten dekkes av Riksantikvaren og Norsk Forening for Fartøyvern. Deltakeravgiften inkluderer hele kurset med foredragsholdere og konferansepakker for to dager, samt en overnatting inklusiv helpensjon (rundstykker ved ankomst, middag, frokost, lunsj og pausemat). Drikke utover isvann, te og kaffe betales selv.

Vi ber om at det foreløpig ikke meldes på flere enn 2 fra hvert fartøy, men send gjerne en e-post til kaf@norsk-fartoyvern.no hvis dere ønsker flere deltakere på venteliste. 

Vel møtt til to inspirerende dager!

Hilsen Kari Anne Flaa
Norsk Forening for Fartøyvern