Heroimage
Heroimage

Helgekurs - medlem kurser medlem (ny kurstype)

lør. 28. - søn. 29. januar 2023

Bærum malerklubb

Dette kurset er dessverre avlyst pga. for få påmeldte.
28. - 29. januar
10:00-15:00

Om kurset

Denne helgen settes av til at du som medlem kan male og tegne sammen med andre medlemmer i klubben. Mesteparten av helgen maler dere på egenhånd uten lærer. Gerard vil være tilgjengelig for korrektur og veiledning to timer på søndag. Tid kommer.

Kursavgiften på kr. 200,- dekker korrekturen.

Om Gerard

Gerard er fransk, men har oppholdt seg i Norge i mer enn 30 år og har sin utdannelse fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og Statens Kunstakademi. Hans egne arbeider er gjerne kraftige i uttrykk og farger, men raffinert velordnet og gjennomtenkt.
gerard-kunstmaler.net

 

 

 

 

Materialer

Alle kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.
Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt. Flere av våre lærere har stor erfaring i bruk av løsemidler og kan derfor gi råd om mulige alternativer.

Lunsj og kaffekopp

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.