Heroimage
Heroimage

10 ukers aterlierfelleskap med Roar Kjærnstad

Wed 13. September - Wed 15. November 2023

Bærum malerklubb

Kl. 10:00-14:00

Om Roar

Roar er utdannet ved Nansenskolens Kunstlinje på Lillehammer og ved Royal Art Academy i Antwerpen. Han maler figurativt og bruker mest olje-egg-tempera, samtidig som han arbeider også med akvarell, olje, tegning, tresnitt og mer. Hvis noen kunne tenke seg å prøve olje-egg-tempera, underviser han gjerne i det. Det er en spennende og sjelden brukt teknikk hvor man kan blande tørrpigmenter og/eller tubefarger med en emulsjon av olje og egg til man får tempera. Olje-egg tempera maleri er karakterisert av en flott silkeaktig glans.
kjernstad.com
Facebook
Instagram

Om kurset

Dette kurset er et lav-terskel-tilbud til dere som har lyst til å male i fellesskap. Roar vil være tilgjengelig for korrektur og veiledning på fem av de ti kursdagene.

Korrektur vil holdes kursdag 1, 3, 5/6, 8 og 10 (gruppen kan sammen med Roar bestemme om det passer best å ha korrektur kursdag 5 eller 6).
Deltakerne kan ta med flere bilder til korrektur. De andre formiddagene møtes dere uten lærer og maler på egenhånd.

Eksempel på tema som blir tatt opp på kurset: er maleteknikker, fargelære, farge blandinger og komposisjon etter kursdeltakers behov. Her kan du som kursdeltakere komme med egne forslag.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.