Heroimage
Heroimage

Tre kvelder med Hildur Bjørnsdottir

Wed 18. October - Wed 1. November 2023

Bærum malerklubb

Tema: «Jobbe i serier på treplater»
Tre kvelder - 18. og 25. oktober, og 1. november
18:00-21:00

Dette kurset er dessverre avlyst pga. for få påmeldte.

For medlemmer av Bærum Malerklubb. Ønsker du å bli medlem? Les mer

Om Hildur

Hildur Bjørnsdottir er utøvende billedkunstner og pedagog som har sitt atelier på Gyssestad gård på Slependen.

Hun er oppvokst på Island og henter ofte inspirasjon i naturen.

Hun har over 20 års erfaring fra å undervise og veilede elever i ulike aldersgrupper. I sin undervisning legger hun vekt på oppmerksomt nærvær, hvor hun lærer deg enkle konsentrasjonsøvelser. I tillegg anvender hun musikk under arbeidsøktene som hjelper for å komme i flyt.

www.hildurb.no
Instagram
hildurbjorn@gmail.com
Mob. 41042798

 

Om kurset

Lær deg mer om selve maleprosessen i å jobbe i serier.

Bli med på en inspirerende reise i utforskende maleteknikker, hvor det ene arbeidet leder til det neste. Du får gode, praktiske tips og individuell veiledning underveis i din maleprosess. Du lærer om ulike tilnærmingsmåter, format og uttrykk.

Vi starter med å preparere treplatene du får på kurset, og så jobber vi vekselvis på dem og papir.

Vi utforsker og eksperimenter med ulike tegne- og maleteknikker hvor vi fokuserer på hvordan uttrykke følsomhet i linjer med sanselig tilstedeværelse.

Vi har en dialog underveis og du blir veiledet i på hvilken måte du kan fordype deg i komposisjon, kontret og individuell fargepalett for å skape et et bestemt visuelt uttrykk.

Materialer

I forkant av kurset får du en liste over materialer du skal ha med deg på kurset. Det vil i tillegg tilkomme en materialkostnad på ca. kr. 100,-.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.