Heroimage
Heroimage

Workshop med Sarah Hannevik & Eline Smith

Wed 20. - Wed 27. September 2023

Bærum malerklubb

Tema: «Workshop i abstrakt maleri og collage, og å blande disse uttrykkene»
To kvelder - 20. og 27. september
18:00-21:00

Dette kurset er dessverre avlyst pga. for få påmeldte.


Ikke medlem i Bærum malerklubb enda? Dette kurset kan du delta på uten å være medlem.
Les mer under Påmelding nedenfor.

Dette kurset passer like godt for nybegynnere som for viderekommende.

Om kurset

Vi tilbyr et to-dagers workshop hvor vi skal jobbe med abstrakt collage.

Vi er to kunstnere og pedagoger som arbeider som lærere ved siden av egen kunstnerisk virksomhet. Sarah arbeider mest med collage og Eline med maleri, og sammen skal vi lage en kreativ og leken workshop der vi blander maleri og collage.

Første kvelden skal vi male på papir der vi fokuserer på å følge spontaniteten, være til stede i prosessen og overraske oss selv. Ingenting av det vi gjør er feil, vi jobber med å slippe kontrollen. Vi gjør ulike øvelser der vi også arbeider på hverandres arbeider. Vi skal finne lekenheten og spontaniteten i prosessen!

Andre kvelden skal vi bruke alt det vi har malt til å klippe, rive, lime, teipe, og komponere ulike abstrakte komposisjoner. Her skal vi også gjøre ulike samarbeidsøvelser før vi på slutten arbeider med vårt eget bilde som man sitter igjen med.

Vi ønsker en sosial happening sammen der vi gjør noe annerledes og nytt. Det viktigste er ikke å ende opp med et perfekt resultat, men vi fokuserer på en kreativ prosess der vi sitter igjen med en morsom og leken måte å jobbe på.

  

Materialer

Pensler
Akrylmaling i ulike farger,
Papir - minst 200g A4 og/eller A3
S
aks og limstift.

Vi tar med litt ekstra papir dere kan kjøpe.
I tillegg tar vi med sakser, lim, paletter, o.l. til felles bruk

Om Eline Smith

Eline Smith har en Master i billedkunst fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har Praktisk Pedagogisk Utdanning (PPU) i formgiving, kunst og håndverk.

Hun har hatt mange utstillinger rundt om i Norge, bl. a. på Bærum Kunstforening, og har deltatt på Kunst rett vest flere ganger. Hun har mottatt flere stipender, og er innkjøpt av bl. a. Bærum kommune.

Hun bor i Bærum og har atelier på Grini Mølle.

www.elinesmith.no
Facebook
Instagram

Om Sarah Hannevik

Sarah Hannevik vokste opp i Atlanta, Georgia, men flyttet til Norge som ung voksen. Hun har nå base i Oslo.

Da hun bodde i Pusan i Sør-Korea (2008-2011) ble hun inspirert av den koreanske tradisjonen Bojagi, hvor man lager kunst ved hjelp av stoffrester, og senere collage.

Hun har hatt utstillinger i Pusan, Sør-Korea og Oslo, og solgt arbeider i små forretninger, kunstmarkeder, festivaler, på nett og gjennom gallerier.

www.sarahhannevik.com
Facebook
Instagram

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.

Hvis du ikke er medlem og ønsker å delta på dette kurset, kan vi tilby deg et prøvemedlemskap. Det vil si at du ikke trenger å bestemme deg for om du ønsker å bli medlem før etter kurset. For å delta på andre aktiviteter i Bærum Malerklubb må du være medlem og betale en årlig medlemskontigent. Les mer om hva vi kan tilby våre medlemmer.