Heroimage
Heroimage

10 ukers formiddagskurs med Gerard Waegeneire

Mon 8. January - Mon 18. March 2024

Bærum malerklubb

Find tickets

Kl. 10:00-14:00

Disse kveldene har vi drop-in for nye medlemmer. Les mer

Om Gerard

Gerard er fransk, men har oppholdt seg i Norge i mer enn 30 år og har sin utdannelse fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og Statens Kunstakademi. Hans egne arbeider er gjerne kraftige i uttrykk og farger, men raffinert velordnet og gjennomtenkt.
ateliergerard.net

Om kurset

Undervisningen blir tilpasset den enkelte deltager ut fra deres ståsted. Han baserer sin undervisning på samtale og personlig veiledning og starter gjerne dagen med felleskorrektur av bilder. Det blir også noen innlegg med diskusjon om teknikker og teorier i takt med kursdeltakernes behov og interesse.
Du kan arbeide fritt eller velge noen oppgaver i samråd med læreren.

Forslag til materialer

Alle kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.
Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt. Flere av våre lærere har stor erfaring i bruk av løsemidler og kan derfor gi råd om mulige alternativer.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.