Heroimage
Heroimage

10 ukers kveldsskurs med Morten Langhoff

Tue 9. January - Tue 19. March 2024

Bærum malerklubb

Find tickets

Kl. 18:00-21:00

Disse kveldene har vi drop-in for nye medlemmer. Les mer

Om Morten Langhoff

Morten har bodd mange år i Paris, der han også har sin kunstutdannelse fra. Han har også vært innom grafikkavdelingen på Statens Håndverks-og Kunstindustriskole. Morten er også kunsthistoriker.
Selv foretrekker Morten å male med oljemaling eller akvarell, men han har kjennskap til og har undervist i andre teknikker også, for eksempel tempera og akryl.
Som lærer er Morten opptatt av å hjelpe elevene til å finne sitt eget ståsted. Han forsøker gjerne å få elevene til selv å sette ord på det de ønsker å få til fremfor å fortelle dem hva de skal gjøre.
www.langhoff.no
Facebook
Instagram

Om kurset

På dette kurset har han lyst til å legge vekt på fargelæren og bruken av denne. Fremfor å legge vekt på bestemte motiver, vil vi forsøke å få et mest mulig bevisst forhold til fargen og de mulighetene som ligger der.
Læreren vil gi oppgaver som baserer seg mer på farger enn på motiv. Vi vil ha felleskorrektur og felles synsing på hverandres arbeider.

Forslag til materialer

Alle kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.
Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt. Flere av våre lærere har stor erfaring i bruk av løsemidler og kan derfor gi råd om mulige alternativer.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.