Registration closes on Saturday 2. March 2024 10:00
Heroimage
Heroimage

Helgekurs med Vibeke Lunel

Sat 2. - Sun 3. March 2024

Bærum malerklubb

Find tickets

10:00-15:00
Tema: «FLOW»

Ikke medlem i Bærum malerklubb enda? Dette kurset kan du delta på uten å være medlem.
Les mer under Påmelding nedenfor.

Om kurset

Bli med på en to dager workshop, hvor jeg viser deg mine beste triks og eksperimenter med akrylteknikk og hvordan du kan lage dine egne hjemmelagde akrylmedier og fortynnere med enkle ting som du har i skapet. I mine akryleksperimenter bruker jeg bl.a trelim, olivenolje, linolje, bordsalt, kaffepulver, hårspray, sparkel, fargepulver, silkepapir og glidekrem.

Akrylteknikk er supergøy og du kan bruke det til å skape fantastiske effekter og teksturer i maleriet ditt. Teknikkene krever øvelse og intuisjon og resultatet er aldri forutsigbart, men øvelse gjør mester!!

Og hvordan implementerer du teknikkene i ditt eget arbeid slik at dette blir relevant for deg? Jeg viser deg hvordan!

Om meg

I tillegg til egen kunstnerisk praksis har jeg 20 års erfaring som kursholder, formidler og lærer i kunstfag, og jeg holder jevnlig malekurs året rundt både i Norge, Frankrike og online.

Dette er verdens beste jobb, og det har blitt min livsoppgave å være jordmor for andres kreative potensial.

Jeg brenner for å inspirere deg til å utvikle ditt personlige billedspråk, og på mine kurs lærer du å oppdage dine egne bilder og utforske ditt kreative potensial på en intuitiv og leken måte.

vibekelunel.com
instagram.com/vibekelunel

Materialer

Alle kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: akrylmaling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.

Husk lunsj og kaffekopp.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.

Hvis du ikke er medlem og ønsker å delta på et av våre helgekurs, kan vi tilby deg et prøvemedlemskap. Det vil si at du ikke trenger å bestemme deg for om du ønsker å bli medlem før etter kurset. For å delta på andre aktiviteter i Bærum Malerklubb må du være medlem og betale en årlig medlemskontigent. Les mer om hva vi kan tilby våre medlemmer.