Heroimage
Heroimage

SplæshCamp 2022

man. 8 - lør. 13 august 2022

Hove Leirsenter

Velkommen til Norges største teater, film og kulturcamp for ungdom!

SplæshCamp er Norges største sommerleir for deg mellom 13 og 22* år som elsker teater, film og kultur. Bli med på en eventyrlig uke sammen med nærmere 500 fantastiske mennesker fra hele Norge 8.-13. august 2022!


For 17. gang inviterer Frilynt Norge til populære SplæshCamp. Dette er arrangementet for deg som elsker teater, revy, film, musikal, teatersport, musikk, hip hop, scenekamp og mye mer! SplæshCamp er kjent for sitt unike og gode miljø, stemningen må oppleves! Her bobler det over av læring, lek, opplevelser og happenings.

I tillegg til workshops med profesjonelle instruktører inneholder SplæshCamp mye annet som, skumparty, natt- kino, skrekk-løype, grillkvelder, vannsport og andre fritidsaktiviteter. Bli med!

Hvem er vi?
Frilynt Norge (Frilynt) er en av Norges største organisasjoner på teater, ungdom, film & kultur! Sommerleiren er åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer fra hele Norge. SplæshCamp arrangeres på idylliske Sørlandet, nærmere bestemt Hove leirsenter på Tromøya i Arendal.

›› SplæshCamp er for ungdom fra 13-22* år. Er du 12 år men fyller 13 i løpet av året, er du også velkommen til å melde deg på!

*På grunn av pandemien øker vi aldersgrensen til 22 år. Dette gjelder kun i 2022.