Heroimage
Heroimage

Verdalsracet 2022

NTMF styre

lør. 6. - søn. 7. august 2022

Soria Moria Camping

 

Velkommen til Verdalsracet 2022, og dobbelt jubileum!
Nord Trøndelag Motorhistorisk Forening arrangerer 6. - 7. August 2022 det tradisjonsrike Verdalsracet for 30. gang, samtidig som foreningen fyller 40 år i 2022. Vi har bestemt oss for å markere 40-års jubileet ved å gjøre Verdalsracet til hovedarrangement for jubileet. Dette betyr at vi åpner opp for veterankjøretøy av alle typer, bil og mc eldre enn 30 år. Vi deler opp løpet i to ulike kjøreruter - en på 10 - 20 km for kjøretøy fra 1931 og eldre, og en på 40 - 60 km for 1932 og nyere. Løpet har som vanlig start og målgang på idylliske Soria Moria Camping, Verdal. Campingen vil ha åpen kiosk under arrangementet. 

Underveis i løpet har vi lagt inn et nytt element - fotografering i fart! Dette betyr at alle deltagere vil få tildelt et startnummer som skal festes på kjøretøyet før start, slik at vi kan identifisere hvert kjøretøy med navn på eier/fører. Etter at alle har passert fotopunktet og er tatt bilde av vil fotografen skrive ut alle bilder på A4 kvalitetspapir, og stå klar til å dele ut fotografiene ved målgang på Soria Moria. 

Alle som deltar i løpet, som fører eller passasjer, får kaffe og vaffel før start på formiddagen. Underveis i løpet serveres lunsj, og vi kommer til å legge inn en quiz og kanskje noen andre opplevelser. Etter målgang blir det kaffe, annen drikke og pølse til alle, loddsalg og premieutdeling. 

Forhåndspåmelding og frister
Siden dette arrangementet vil kreve gode forberedelser, vil vi ha forhåndspåmelding som eneste mulighet i år. Vi har også et tak på antall påmeldte, så ikke nøl med å legge inn din påmelding! Vi gir medlemmer i NTMF en mulighet til å melde seg på før alle andre. Påmelding for foreningens medlemmer åpner den 13. februar kl. 20. Den 1. mars kl. 08.00 åpner vi for påmelding for alle. Vi har satt maks antall deltakere til 200, og hvis/når dette antallet nås, stenges arrangementet for påmelding. 

Middag og overnatting
I anledning jubileet arrangerer vi i samarbeid med Soria Moria Camping middag i dansesalen på campingen lørdag kveld. Vi regner med at flere av de som var med og stiftet foreningen i 1982 kommer til å delta her. Vi håper også at vi får høre gode beretninger fra foreningens oppstart og tidlige historie under middagen. Under middagen blir det anledning til å kjøpe øl og vin til maten.

Vi har også ordnet det slik at deltagerne på jubileumsmiddagen har fortrinnsrett til å bestille overnattingsplass på campingen, i hytte/leilighet, eller i egen bobil/campingvogn med strømtilkobling eller i eget telt. Frokost på søndag morgen vil inngå i overnattingsprisen.

Merk at deltagelse for fører, passasjerer og eventuelt andre på middagen krever egen påmelding og innbetaling i tillegg til påmeldingen for løpet, og at overnattingsplass bestilles direkte til Soria Moria Camping, på tlf. 908 22 701, innen 31. mai. 

Fakta om løpet

 • Oppmøtested Soria Moria Camping, Fætta 94, 7650 Verdal
 • Oppmøtetid Lørdag 6. August fra kl. 8:30 til kl. 10:30
 • Oppstilling til start Kl. 11:00 til 11:30
 • Løpsstart Kl. 11:30 - begge kjøreruter
 • Lunsj underveis ca kl. 13:00
 • Målgang  Soria Moria Camping ca kl. 15:30
 • Redningsbiler fra vår sponsor Vuku Bilberging vil være tilgjengelig langs kjørerutene. 
 • Verdalsracet gjennomføres uansett vær - men vi håper selvfølgelig det blir finvær!
 • Kun forhåndspåmelding, påmeldingsfrist 31. mai.
 • Avmelding og refusjon av innbetalt beløp mulig inntil påmeldingsfristen 31. mai
 • Ingen refusjon av innbetalt beløp etter påmeldingsfristen, med mindre løpet blir avlyst. 

 

Velkommen til trivelig veteranløp!