Heroimage
Heroimage

RIL Turnforening påmelding turnår 2022/2023

Mon 5. September 2022

 Påmelding til ukentlig trening i turnpartiene i Randaberg IL Turnforening er åpent hele året.

Du kan melde ditt barn på via denne linken: https://admin.hoopit.io/randaberg-turnforening-311938

 

VIKTIG: For å unngår å dobbeltregistrere personer og du er usikker om du har registrert deg eller barnet ditt i tidligere år, skriv inn mobil-nr. på første påmeldingsiden, i tilfelle finner vi tilknyttede opplysninger og du kan velge hvem som skal blir registrert og du slipper å taste alt på nytt.


VIKTIG: Det er deltakeren som skal blir påmeldt (ikke foresatte). Informasjon om foresatte blir spurt om ETTER dere har skrevet barnets fødselsdato, så det er veldig viktig at dere som foresatte registrere dere også med telefon nr. og epost-adresse.

Siden vi har stor pågang blir alle som melder seg på satt på venteliste. Dere får en bekreftelse på mail når opptaket er fullført.


Informasjon om partiet og treningstid får dere ved å klikke på det lille "i" symbolet i pris-kolonnen. Treningstider er foreløpig og vi ber om å følge med på facebookgruppen og hjemmeside ang. oppdateringer.

Det er mulig å prøve to ganger etter start. Deltar du mer en 2 ganger blir du varig medlem for et år, med alle plikter og rettigheter: Ved påmelding godtar dere foreningens vedtekter og organisasjonsplan

Ønsker dere ikke å beholde plassen etter 2 prøvetimer må skriftlig melding sendes snarest til post@randabergturn.no
Etter to treninger er påmelding bindende og faktura vil bli utsendt. Informasjon om priser finner dere på vår hjemmeside under fanen priser

Hvis avdelingen du skal påmelde barnet ditt viser at det er fullt (merked med "venteliste") har du mulighet å sette deg på ventelisten ved å gjennomføre og bekrefte påmeldingen !!! Dere får dessverre ikke en bekreftelse at deltaker står på venteliste, selv om det står på siste side at en Ordrebekreftelse ble sendt!! Men dere står på venteliste hvis dere har gjennomført og bekreftet påmeldingen!