Heroimage
Heroimage

Landskonferansen 2024

Fri 19. - Sun 21. April 2024

VELKOMMEN TIL LANDSMØTE OG LANDSKONFERANSE 19.-21. APRIL 2024 PÅ SCANDIC ØRNEN I BERGEN!


Scandic Ørnen. Foto: Scandic Ørnen

Landskonferansen kan tilby et rikholdig program med dyktige og engasjerte foredragsholdere. Selve landsmøtet vil finne sted fredag ettermiddag for betalende medlemmer (dvs. at medlemskontingenten for 2024 må være betalt).

Her er et foreløpig program (med forbehold om endringer):

Fredag 19.april

 • Registrering fra kl. 15:00 med enkel servering
 • Landsmøte kl. 17:00
 • Middag

Lørdag 20. mai

 • Velkommen kl. 9:00
 • Faglig program
 • Lunsj
 • Program
 • Middag

Søndag 21. april

 • Felles avreise fra hotellet til Vardesenteret etter frokost
 • Program på Vardesenteret
 • Lunsj på Vardesenteret
 • Felles avreise ca. kl. 13:00 tilbake til hotellet

Både pasienter og pårørende som er berørt av nevroendokrin kreft kan føle seg alene med sykdommen. Landskonferansen er en god ramme for å treffe andre i samme situasjon. Konferansen er åpen for alle som ønsker å lære mer om nevroendokrin kreft. Medlemmer av CarciNor får tilbud om å delta på konferansen til en meget gunstig pris.

I forkant av Landskonferansen vil det være en Likepersonsamling fredag formiddag. Egen invitasjon og påmelding vil bli sendt til alle aktive likepersoner i foreningen.

Reise

Det er enkelt å komme til Bergen med offentlig kommunikasjon. Det går både tog, buss og fly. Hotellet Scandic Ørnen er kun 500 meter unna Bergen busstasjon (holdeplass for buss og bybanen), og 400 meter fra togstasjonen. Kommer du med fly til Flesland, kan du ta Bybanen til Bergen busstasjon, i tillegg til vanlig flybuss. Kommer du med egen bil, har Scandic Ørnen tilgang på parkeringsplasser (inkludert ladestasjoner for elbiler) i Bygarasjen 100 meter fra hotellet. Sjekk med hotellet for priser.

Får du store reiseutgifter til konferansen? Vi håper flest mulig kan delta på landskonferansen, og som medlem kan du søke om reisestøtte. Send en kort søknad hvor du redegjør for dine reiseutgifter til vår e-post post@carcinor.no. Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt.

Opphold

Opphold inkluderer overnatting og alle måltider. CarciNor inviterer alle medlemmer med ledsager. Vi dekker hele oppholdet med full pensjon mot en egenandel på kr. 700,- per person for medlem, familiemedlem, eller støttemedlem.

NB! Hvis du må reise før lunsjen på søndag, er det viktig at du huker av for dette i spørreskjemaet vi sender ut til alle påmeldte etter påmeldingsfristen, så vi får bestilt mat til riktig antall personer.

Andre interesserte, ikke-medlemmer, er også hjertelig velkomne, men må selv dekke oppholdet. Ta kontakt med sekretariatet på telefon 21 42 06 80 for påmelding manuelt.

Påmelding

Oppholdet betales ved påmelding (Vipps eller bankkort). Aktive likepersoner i foreningen og tillitsvalgte i hovedstyret betaler ikke egenandel, og bruker tilsendt rabattkode når de bestiller.

Se under for veiledning til påmelding.

Påmeldingsfristen er innen utgangen av søndag 10. mars 2024.

Praktisk informasjon, sakspapirer til landsmøte og program blir sendt ut til alle påmeldte etter påmeldingsfristens utløp.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 21 42 06 80 eller e-post: post@carcinor.no

 

VELKOMMEN TIL BERGEN OG SCANDIC ØRNEN!

Med vennlig hilsen

Roy A. Farstad

for styret i CarciNorPåmeldingsveiledning:

 1. Klikk på "Finn billetter" og trykk på "Kjøp" ved ønsket billettype.
 2. Velg antall billetter (for enkeltrom kan du bare velge én, for dobbeltrom velger du to, for å se valget for antall må du kanskje skrolle litt ned på siden) og klikk "Gå til handlekurv".
 3. Ditt navn vil stå øverst i deltakeroversikten i steg 2.
  1. Enkeltrom: Så lenge du bestiller på vegne av deg selv og ikke et annet familiemedlem, så går du bare videre.
  2. Seng i dobbeltrom: Velg familiemedlemmet du skal dele rom med fra lista over husstandsmedlemmer og klikk "Neste". Hvis den du skal dele rom med ikke står på lista, klikk "Legg til deltaker+" og skriv inn for- og etternavn. Vedkommende du legger til må være medlem i CarciNor. Hvis den du skal legge til ikke allerede er medlem, kan vedkommende melde seg inn her!
 4. På neste skjermbilde vil du se deg selv øverst med dette merket under navnet ditt: Billetten vil automatisk være tildelt til deg som bestiller. Har du bestilt "Seng i dobbeltrom" må du tildele den andre billetten til den du allerede har lagt til som deltaker i steg 2. Klikk på "+Tildel billett" under navnet og huk av for billetten som skal tildeles deltakeren.
 5. Når du så klikker på "Neste", vil du få opp navnet/navnene på deltakeren/e. Informasjonen her er hentet fra medlemsregisteret vårt. Sjekk om mobilnummer og e-postadresse er riktig, og gjør eventuelle endringer. Hvis du har valgt "Seng i dobbeltrom" vil du for hver deltaker få opp et påmeldingsvalg, hvor du skal skrive navnet på den vedkommende skal dele rom med. Dvs. at under påmeldingsvalg på deg selv, skriver du inn navnet på den andre deltakeren, mens under påmeldingsvalg for den andre deltakeren skriver du inn ditt navn. 
 6. Gå videre til betaling og kvittering ved å fullføre stegene i bestillingen. Aktive likepersoner i foreningen og hovedstyremedlemmer i CarciNor skal ikke betale egenandel, og legger inn rabattkode tilsendt på e-post.
 7. Når betalingen er fullført vil du motta en automatisk e-post fra oss med bekreftelse. Alle deltakere vil etter påmeldingsfristen få tilsendt ytterligere informasjon og et spørreskjema det er viktig at alle svarer på.
 8. Har du spørsmål om påmeldingen, send en e-post til post@carcinor.no, så hjelper vi deg med påmeldingsskjemaet. Har du andre praktiske spørsmål om Likepersonsamlingen, Landsmøtet eller Landskonferansen, ta kontakt med sekretariatet på tlf. 21 42 06 80.