Heroimage
Heroimage

Likepersonsamling 2024

Fri 19. April 2024

Registration closes on Monday 11. March 2024 00:01

Find tickets

VELKOMMEN TIL LIKEPERSONSAMLING 19. APRIL 2024 PÅ SCANDIC ØRNEN I BERGEN!


CarciNor inviterer alle aktive likepersoner i foreningen til Likepersonsamling i forkant av Landsmøtet og Landskonferansen i Bergen. Vi skal være på samme hotell, Scandic Ørnen, og invitasjon og påmelding til Landskonferansen er sendt i egen invitasjon.

Som aktiv likeperson i CarciNor betaler du ikke egenandel verken for Likepersonsamlingen eller påfølgende Landskonferanse. For påmelding til Likepersonsamlingen vil prisen være null. For påmelding til Landskonferansen bruker du tilsendte rabattkode. Foreningen dekker også reise på rimeligste måte for likepersoner. Husk at reiseregningsskjema og kvitteringer må sendes inn i etterkant av samlingen.

Her er et foreløpig program (med forbehold om endringer):

Fredag 19.april

 • Registrering og enkel servering kl. 11:00

 • Program fra 12:00 til 15:00

 • Middag på kvelden etter Landsmøtet

For likepersoner som har lang reisevei vil det være mulig å komme torsdag kveld og overnatte til fredag. Da svarer du på dette spørsmålet underveis i påmeldingen.

Likepersonarbeidet er en viktig del av CarciNors arbeid for personer med nevroendokrin kreft og deres pårørende. Likepersonarbeidet er frivillig og ulønnet, og drives med grunnlag i CarciNors vedtekter. Kvaliteten i foreningens likepersonarbeid sikres blant annet ved kursing. En likeperson må jevnlig delta på CarciNors konferanser og samlinger for likepersoner. Det avholdes i gjennomsnitt to samlinger i året. I tillegg til det rent faglige påfyllet, er samlingene også ment som et viktig sosialt treffpunkt for likepersonene våre.

CarciNor setter utrolig stor pris på alle som er likepersoner. Det at noen ønsker å dele av sin tid og erfaring, er en verdifull støtte og hjelp for andre som er påvirket av nevroendokrin kreft. Vi ser fram til å se dere i april!

Påmeldingsfristen er innen utgangen av søndag 10. mars 2024.

Se under for veiledning til påmelding.

Mer informasjon og program vil bli sendt ut etter påmeldingsfristen.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 21 42 06 80 eller e-post: post@carcinor.no

 

VELKOMMEN TIL BERGEN OG SCANDIC ØRNEN!

Med vennlig hilsen

Roy A. Farstad

for styret i CarciNorPåmeldingsveiledning:

 1. Klikk på "Finn billetter" og trykk på "Kjøp" ved ønsket billettype.
 2. Velg antall billetter (for enkeltrom kan du bare velge én, for dobbeltrom velger du to, for å se valget for antall må du kanskje skrolle litt ned på siden) og klikk "Gå til handlekurv".
 3. Ditt navn vil stå øverst i deltakeroversikten i steg 2.
  1. Enkeltrom: Så lenge du bestiller på vegne av deg selv og ikke et annet familiemedlem, så går du bare videre.
  2. Seng i dobbeltrom: Velg familiemedlemmet du skal dele rom med fra lista over husstandsmedlemmer og klikk "Neste". Hvis den du skal dele rom med ikke står på lista, klikk "Legg til deltaker+" og skriv inn for- og etternavn. Vedkommende du legger til må også være likeperson i CarciNor.
 4. På neste skjermbilde vil du se deg selv øverst med dette merket under navnet ditt: Billetten vil automatisk være tildelt til deg som bestiller. Har du bestilt "Seng i dobbeltrom" må du tildele den andre billetten til den du allerede har lagt til som deltaker i steg 2. Klikk på "+Tildel billett" under navnet og huk av for billetten som skal tildeles deltakeren.
 5. Når du så klikker på "Neste", vil du få opp navnet/navnene på deltakeren/e. Informasjonen her er hentet fra medlemsregisteret vårt. Sjekk om mobilnummer og e-postadresse er riktig, og gjør eventuelle endringer. Hvis du har valgt "Seng i dobbeltrom" vil du for hver deltaker få opp et påmeldingsvalg, hvor du skal skrive navnet på den vedkommende skal dele rom med. Dvs. at under påmeldingsvalg på deg selv, skriver du inn navnet på den andre deltakeren, mens under påmeldingsvalg for den andre deltakeren skriver du inn ditt navn. 
 6. Gå videre til betaling og kvittering ved å fullføre stegene i bestillingen. Aktive likepersoner i foreningen skal ikke betale egenandel, og legger inn rabattkode tilsendt på e-post.
 7. Når betalingen er fullført vil du motta en automatisk e-post fra oss med bekreftelse. Alle deltakere vil etter påmeldingsfristen få tilsendt ytterligere informasjon og et spørreskjema det er viktig at alle svarer på.
 8. Har du spørsmål om påmeldingen, send en e-post til post@carcinor.no, så hjelper vi deg med påmeldingsskjemaet. Har du andre praktiske spørsmål om Likepersonsamlingen, ta kontakt med sekretariatet på tlf. 21 42 06 80.