Påmelding stenger mandag 30. mai 2022 01:00
Heroimage
Heroimage

NLLs SOMMERKONFERANSE 2022

Fagutvalget

tor. 9 - lør. 11 juni 2022

Clarion Hotel Oslo

Finn billetter

FAGUTVALGET kan friste med et spennende program for Sommerkonferansen 2022. Vi er stolte av å presentere hovedforeleserne som vil snakke om afasi, taleflytvansker, stemmevansker og språkforstyrrelser.

Først ut er logoped Maya Henry fra University of Texas at Austin, som vil snakke om afasi. Videre vil professor Courtney Byrd, fra samme universitet, holde innlegg om taleflytvansker. Vi har også fått professor Susan Ebbels til å presentere Shape Coding, en metode for arbeid med grammatiske ferdigheter. Susan Ebbels vil i tillegg orientere om den nye definisjonen av språkforstyrrelser. Denne forelesningen vil bli fulgt opp av en forelesning om det norske arbeidet med terminologi om vansker med språk hos barn (Catalise). Stemmevansker og flerspråklighet vil også bli en del av programmet.

Som tidligere år vil sommerkonferansen ha parallelle forelesninger, denne gangen med logoped Maya Henry som skal snakke om primær progressiv afasi, og professor Courtney Byrd om Camp Dream. Speak. Live, et evidensbasert program for barn med taleflytvansker. I tillegg vil det bli en parallell om stemmevansker.

Dette blir en strålende mulighet for faglig oppdatering og til å møte kollegaer fra rundt om i landet. Nytt av året er at det vil være mulig til å følge konferansen digitalt.

Viktig informasjon: Det er holdt av 50 enkeltrom ved Clarion Hotel Oslo (Hotell i Oslo sentrum ved Bjørvika | Clarion Hotel Oslo (nordicchoicehotels.no)) hvor man kan få rabatt ved oppgi koden NLL2022 ved bestilling. Reservasjon ved bruk av koden må gjøres før 6. mai. 

Husk å legg til billett for landsmøte også dersom du ønsker å delta. 

Det vil kunne bli endringer i programmet. 

Velkommen til Sommerkonferansen 2022!