Heroimage
Heroimage

Bli kjent med Dataforeningens faggrupper

tir. 15. mars 2022

Rebel, Universitetsgata 2 - Oslo

Det er en glede å kunne invitere til et fysisk møte på Rebel for erfaringsutveksling og diskusjon. Etter møtet fortsetter vi diskusjonene på «Skråplanet»



Kvelden starter med presentasjon av faggruppene DAMA og Software Testing.

DAMA (Data Management Association – Norway Chapter)

DAMAs visjon er å standardisere og formalisere data management i Norge for å øke kompetanse og kunnskapsnivå innen fagfeltet. Vi vil fasilitere erfaringsdeling rundt data management, og ønsker å ha en positiv sosial innvirkning på samfunnet.

Software Testing
Vi er et forum for kunnskap og erfaringsutveksling innen test og kvalitetssikring av IKT-systemer, og skal være et fyrtårn for test av programvare i Norge. Med dette ønsker vi å bidra til å videreføre faget som en egen profesjon / karrierevei.

Vi fortsetter med diskusjon: Hvordan skape mer aktivitet sammen – nye typer aktiviteter og aktiviteter på lokasjoner der DND ikke er godt representert

Med hilsen
Styret i Den norske dataforening, region Sør-Øst v/
Cato Musæus, David Aas Correia, Gunilla Hagstedt og Francis D’Silva

 

Personvern

Den norske dataforening innhenter navn, mobilnummer og e-post i forbindelse med påmelding, slik at vi kan kontakte deg om din deltakelse.

Du vil få valget om å opplyse om hvilken faggruppe du tilhører. Dersom du ikke tilhører en faggruppe eller ikke vil opplyse om det lar du feltet stå tomt.