Heroimage
Heroimage

Norsk Planmøte 2023

tor. 9. november 2023

Vi står i en klima- og naturkrise. Hvilke konsekvenser får det for fremtidens stedsutvikling? Og hva skal vi gjøre for å sikre at klima- og naturtiltak også bidrar til større sosial rettferdighet? To av vår tids største utfordringer er tema når Norsk Bolig- og Byplanforening arrangerer Norsk Planmøte på Verdensteateret i Tromsø 9. november 2023.

I Norge har vi lang tradisjon for å bruke og forvalte naturen på en måte som kommer hele samfunnet til gode. Nå opplever vi at presset på arealene øker, og at konfliktene blir flere og skarpere. For å skape et bærekraftig samfunn må vi håndtere utfordringene – og gripe mulighetene – som oppstår i møtet mellom natur, klima og mennesker.

Viktige spørsmål som blir belyst under konferansen er:

  • Hva er konsekvensene av klima- og naturkrisene for fremtidens stedsutvikling?

  • Hvor er løsningsforslagene?

  • Hva skal vi gjøre for å hindre målkonflikter og sikre at klima- og naturtiltak også bidrar til større sosial rettferdighet – og omvendt?

Konferansen er relevant for alle som jobber med stedsutvikling, enten det er innen akademia, kommune, forvaltning, privat næringsliv, frivillighet eller kulturnæringer.

Billettkategorier:

"Fysisk deltakelse" gir tilgang til konferansen på Verdensteateret i Tromsø 9. november og befaring i Tromsø 10. november.

"Streaming" gir tilgang til direktesendt stream av konferanseprogrammet 9. november. 

Medlemsbilletter krever gyldig medlemsskap i BOBY.

Les mer om program og innledere på BOBYs hjemmeside.