Heroimage
Heroimage

Askøy Padlefestival 2023

fre. 1. - søn. 3. september 2023

Askøy Seilsportsenter

Askøy padlefestival arrangeres hvert år siste helgen i august, eller første i september. I 2023 arrangeres den for niende gang 1. september til 3. september.

I starten het den Askøy Rundt padlefestival. Det ble padlet fra sør, langs vestkysten til nord på Askøy. På Herdla ble det god mat og musikk i stor lavvu og her slo vi leir til søndag. Søndag ble det padlet fra Herdla langs østsiden til helt sør på Askøy. Det var ikke alltid så mange som padlet denne etappen.

Etter en reformering av festivalen ble det besluttet å flytte campen til friluftsområdet på Kollevåg. Siden har festivalen blitt en kjempestor suksess med rundt 100 deltagere. Vi kaller oss stolt Vestlandets fineste festival. Her kan vi boltre oss i telt på store grønne plener og like ved ligger kajakken klar i sjøkanten.

Det blir 3 dager med moro på land og til sjøs, fra morgen til kveld. Som vanlig blir det aktiviteter som turpadling, pinnepadling, bølgetrening, rulletrening og teknikktrening. På land setter vi opp brukttelt, serverer litt lett underholdning utpå kvelden og innerst i bukten planlegger vi gøye vannleker.