Heroimage
Heroimage

Hospitalitybilletter 2023/2024 (bolk 1)

Sun 6. August - Sun 31. December 2023

LUSCOS har 12 plasser i Leeds Lounge* for sesongen 2023/24.

Disse selges uten fortjeneste til våre medlemmer i to bolker gjennom sesongen. I motsetning til forrige sesong, vil det i år være «førstemann til mølla» som gjelder. Billettene betales med Vipps eller kort ved bestilling.  

Prisen er kr. 1.990,- pr person.

For å kunne kjøpe billett må man altså være medlem i LUSCOS, men man trenger ikke Leeds United-medlemskap (MyLeeds) for å kjøpe disse billettene. 

NB! Husk at mange kamper vil bli flyttet til fredag, søndag eller mandag så ta høyde for dette ved bestilling av reise!  

Du vil motta automatisk epost med 'Deltakerbevis' for hver billett du kjøper. Dette er bare en bekreftelse av kjøpet, mens den faktiske elektroniske billetten blir sendt ut (link i epost) for nedlasting til Wallet på mobil, en til to uker før kampdagen.

Dersom du ikke kan benytte billettene kan du ta kontakt med LUSCOS, så skal vi hjelpe til så langt vi kan med videresalg, men vi kan ikke kjøpe de tilbake.

Styret i LUSCOS kan ved misbruk av ordningen diskvalifisere medlemmer fra å bestille billetter.

* Leeds Lounge er en lounge på East stand med buffet og fri bar (vin, øl og mineralvann), og sitteplasser for kampen inne på tribunen. Loungen åpner ca. 3 timer før kamp og man kan sitte igjen en time etter kampen. Loungen besøkes av Leedslegender før kampen med analyser samt mulighet for en prat. Kleskoden er "Smart denim", dvs. pent tøy (pene jeans er tillatt, men ikke treningstøy eller drakt). 

Terminliste hjemmekamper (med foreløpige datoer): 
  2. september Sheffield Wed. 
23. september Watford 
  4. oktober Queens Park Rangers 
  7. oktober Bristol City 
28. oktober Huddersfield 
11. november Plymouth 
29. november Swansea 
  2. desember Middlesbrough
16. desember Coventry 
23. desember Ipswich