Heroimage
Heroimage

Husebybadet, mandager 13. nov-22. jan

Kurs, Husebybadet

Mon 13. November 2023 - Fri 12. January 2024

Husebybadet

Nye kurs for Kattem Svømmeklubb på Husebybadet, bli de første som får være med på våre kurs på Husebybadet på mandager!

 

Dere kan ikke melde barnet på kurs hvis det ikke er medlem av Kattem IL Svømming kalenderåret kurset starter, velg svømmekurs. Dere kan registrere dere her.
 

Dette kurset er 9 uker og ikke 10 uker, men vi går gjennom samme program. Dere betaler derfor litt mindre. 

 

 Feilmeldinger:
 Flere sliter med å registrere seg på telefon, så helst bruk PC.

Det blir feilmelding hvis dere registrerer samme e-post og telefon på foresatte og barn. Barnet trenger ikke egen e-post eller telefonnummer, så lenge det er registrert på minst en av foreldrene. 

 

 Når dere melder dere på kurs, godkjenner dere at dere har lest våre regler og betingelser. Du finner reglene og betingelsene -> her <- om dere ikke har lest dem. 

 

 Barnekurs fra 4,5 år-14 år

Er barnet under 5 år må dere sende e-post til oss for registrering, med fødselsdato til barnet. BARNET MÅ VÆRE MEDLEM FØR VI KAN HJELPE TIL MED REGISTRERING. E-post: kurs@kattemsvomming.no

Viktig informasjon:

  • Det er greit å ha svømmebriller på alle nivå, men det er obligatorisk med svømmebriller for nivå 2-4 og ønskelig at de også har det på nivå 1.
  • Dere må melde dere opp på denne påmeldingssiden og betale der før kursstart. Ikke møt opp på svømmehall uten å være oppmeldt i forveien. Send oss e-post (kurs@kattemsvomming.no) om dere ikke klarer det selv så kan vi hjelpe dere. Dere mottar da en e-post av oss at dere er registrert til kurs. Vi har ikke flere plasser enn det som blir lagt ut og det står ofte kunder på venteliste. 
  • Er det ikke flere ledige plasser kan dere sette dere på venteliste her . Vi sender e-post om det skulle bli en ledig plass, ellers blir dere på prioritert venteliste for neste kursrunde. Da får dere invitasjon samtidig som de med fortrinnsrett. Skriv i merknadsfeltet at dere står på venteliste til kurset som starter (f.eks: "kurs med oppstart i september"), så vi ser rekkefølgen på dere. Det kan være flere som har registrert seg på venteliste til senere runder eller til barnet er gammel nok, så det er viktig å legge inn en merknad til når dere ønsker å starte. 
  • Vi følger skoleruta og offentlige helligdager, som betyr at så lenge det er skolefri eller helligdager er det ikke kurs. Mandager som utgår: 25. desember og 1. jan, grunnet juleferie og offentlige helligdager.
  • Kursoppsett kan bli endret etter antall påmeldte på nivåene og interesse for kurset. 
  • Dere MÅ sørge for å melde dere opp til ny kurs-runden når denne er over for å bli med på videre svømmekurs. Det er ikke automatisk påmelding videre. Vi har begrenset antall plasser, så dere kan derfor ikke bare møte opp og forvente at dere får plass. Vi har også mange på venteliste som har rett på plassene om de blir ledige.
  • Etter vi har hatt test i uke 7 og barna har fått anbefaling om videre kurs, vil dere motta en e-post med en link til tilsvarende påmelding-side som denne.
  • Dere har ikke garantert plass eller får automatisk plass til neste kursrunde. Dere må selv registrere dere for neste kursrunde når dere mottar e-post fra oss om nye kurs. Det lønner seg å være rask, siden det er begrenset med antall plasser og dere har kun 4 dagers fortrinnsrett før det blir lagt ut offentlig. Invitasjon til påmelding til neste kurs blir som oftest sendt ut etter testen. Har dere problemer med å registrere dere selv ta gjerne kontakt med oss på: kurs@kattemsvomming.no . Det lønner seg å kontakte oss så raskt som mulig, hvis dere ønsker å øke sjansen for å få plass. 
  • Påmelding er bindende i den forstand at hvis dere kansellerer 14 dager før kursstart kan dere få pengene tilbake, skjer det mindre enn 14 dager før må dere betale 500kr for at dere holdt av plassen og vi ikke fikk solgt den. Kansellerer dere før den tredje økten starter, får dere kun 50% tilbake. Fra tredje økt og utøver får dere ingen penger tilbake. 

 

 

Hvis dere består nivå 4, kan dere få tilbud om å bli med i treningsgruppa til Kattem IL Svømming. Da får barna mer svømming per uke, to dager i uka og totalt 2 timer og 15 minutter. Ta kontakt med hovedtrener gjennom e-posten under hvis dere har interesse for mer informasjon om treiningsgruppene eller ønsker å sette opp en prøve-svømming med treningsgruppa. hovedtrener@kattemsvomming.no- hovedtrener Øystein Gaasvik

 

Praktisk informasjon:

Facebook: Nå er det enkelt å holde seg oppdatert og få varsel når noe nytt skjer. Vi har opprettet en egen Facebook gruppe som heter Svømmeportalen- Svømmekurs oppdateringer og varsler.

https://www.facebook.com/groups/learntoswim.no

Nettside: Besøk nettsiden: https://learntoswim.no/ for informasjon om kommende kurs. Det blir også lagt ut link til påmelding på Svømmeportalen sin Facebookgruppe. 

Spond: Vi har en egen Spondside for kurset.Her kan dere melde inn oppmøte og fravær. Dere kan kontakte oss lettere også gjennom meldinger i appen. Vi kommer også til å legge ut litt informasjon på den siden. 

Link til Spond: https://group.spond.com/USKET eller bruk gruppenavnet USKET

 

Påmelding:

Vi bruker systemet til Styreweb, Arena360.no til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både svømmere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst bankkort, Vipps eller kredittkort.

 

Det er tre alternativ for betaling av kurs:

1. Hele beløpet kan betales ved registrering til kurs.

2. Betal halve beløpet ved registrering til kurs og ta resten av beløpet på faktura. 

 

Læringsmål:

https://www.kattemsvomming.no/svommekurs/

 

Regler og betingelser:

Se våre regler og betingelser>

Vi ønsker både nye og gamle medlemmer velkommen til kurs.


Mvh 

Kattem IL Svømming

Kattem – Kanari-Fansen Lillestrøm