Heroimage
Heroimage

Påmelding halvdagsseminar 2022-Norsk Økrimforening

man. 13 juni 2022

Påmelding stenger mandag 06. juni 2022 23:59

Finn billetter

Norsk Økrimforening inviterer våre medlemmer til gratis halvdagsseminar med lunsj om internasjonale sanksjoner, hvitvasking og kryptovaluta på Vika Kino i Oslo mandag 13. juni klokken 09-13. Du kan også streame seminaret. 

Halvdagsseminaret arrangeres sammen med NØFs samarbeidspartnere KPMG Norge, Gjensidige Forsikring og KLP Forsikring. Konferansen er for NØFs medlemmer og er gratis. Alt du trenger å gjøre er å betale kontingenten for 2022 og melde deg på her. Lenke til streamingen sendes ut en dag før seminaret.


Påmelding og frist:
Påmelding gjøres innen 6. juni 2022. Informasjon om påmelding vil også være tilgjengelig på våre nettsider www.okrim.no. Spørsmål om påmelding rettes til post@okrim.no.

Konferanseavgift:
ingen

Det må velges ett av påmeldingsalternativene:
Deltager Vika Kino 
Deltager på nett


Vi ønsker alle hjertelig velkommen til halvårsseminaret!

PROGRAM FOR HALVDAGSSEMINARET


Internasjonale sanksjoner og sanksjonsomgåelse

Hva er internasjonale sanksjoner, hvem er forpliktet til å følge regelverket og hvordan forsøker sanksjonerte å omgå regelverket? Modus for sanksjonsomgåelse har klare fellestrekk med modus for hvitvasking, og reelle rettighetshavere er en sentral utfordring. Med daglig leder Julie Odden i Vega Integrity og kursansvarlig og professor ved juridisk fakultet UIB og UIT Jon Petter Rui.

Kryptovaluta og kriminalitet
Hvordan bruker kriminelle kryptovaluta for å begå lovbrudd? Hva gjør Politiet og Skatteetaten for å møte disse utfordringene? Hvordan kan vi sammen bekjempe kriminelles bruk av kryptovaluta? Med spesialetterforsker Ola Vassli fra Økokrim og seniorskattejurist Siri Chen fra Skatteetaten.