Heroimage
Heroimage

Foreldremestring for tvillingforeldre

Wed 1. November 2023

 

Velkommen til temakveld med inspirasjon til hvordan foreldre kan håndtere den travle hverdagen med tvillinger eller flerlinger. 

1. november kl. 19.00 - 21.00

Hvordan kan vi styrke vår foreldreselvfølelse i møte med hverdagens krumspring? 
Hvordan kan vi være gode og feiltastiske ledere i vår egen heim?

Velkommen til en kveld hvor vi lærer litt om hjernens tankemønster, små mindtricks og ikke minst deling av erfaringer oss tvillingforeldre imellom.
Gleder oss til å dele både fantastiske og utfordrende øyeblikk sammen!


Hva kan du forvente:
Ingvild Feed kommer tilbake til oss slik at enda flere tvilling- og flerlingforeldre kan få tips og råd til hvordan "booste foreldreselvfølelsen" sin. Ingvild er opptatt av at vi skal lære å ta vare på oss selv i eget liv, og å spille på lag med deg selv og hverandre som familie.

Denne gangen vil vi legge til rette for deltagelse fra foreldrene, det er derfor gøy om alle deltagere forbereder to hverdagslige utfordringer (sett gjerne den ene litt på spissen med humor, den andre kan være en utfordring som er litt mer trøblete).

Ingvild vil flere ganger i løpet av kvelden be deltagerne dele sine hverdags utfordringer, og kommer da med innspill til den konkrete utfordringen før resten av gruppen også får komme med innspill og dele erfaringer. Vi skal se på hvordan vi kan lede oss selv som foreldre i de ulike situasjonene, og hvordan vi kan hjelpe barna til "å lande".

Bli med på å skape en uforglemmelig og nyttig kveld sammen med andre tvilling- og flerlingforeldre!

Om foredragsholder:

Ingvild Feed, er utdannet lærer og coach. Hun har arbeidet ved flere barneskoler i Sandnes Kommune, før hun startet for seg selv.
Hun elsker å undervise og å gjøre andre gode. Hun elsker de øyeblikkene når noen går fra å stå helt fastlåst til å oppdage et håp og starter på en ny retning i livet! 

Ingvild er engasjert, kreativ, nysgjerrig og veldig glad i mennesker. Ingvild har erfart livet på godt og vondt og fikk selv snudd livet på plass igjen da hun lærte om hvordan hjernen og kroppen fungerer sammen. Ved å lære mer om hvordan tanker, følelser og egen adferd kunne påvirkes, fikk hun de verktøyene hun trengte.

I tillegg er Ingvild tvillingmamma og trebarns mamma, så hun kjenner godt til utfordringene som tvillingforelder!

 

Praktisk info:

Kurset foregår online, og dere vil få sendt informasjon om, samt link til deltagelse når påmeldingen er lukket. Påmeldingen lukkes alltid kvelden før kursdag.

Vi ønsker  at våre deltagere skal være trygge på at de kan stille spørsmål og dele hverdags utfordringer, uten at dette deles videre. For å ivareta deltagerne blir det ikke gjort opptak.

Vi sponser våre medlemmer, slik at de får en rimeligere deltager pris, så velg denne billett typen hvis du er medlem i Tvillingforeningen

En billett holder for inntil to foresatte dersom begge er registrert på samme medlemskap, og dermed er medlemmer i Tvillingforeningen

Har dere spørsmål kontakt oss gjerne  på post@tvilling.no

Gleder oss til å se dere online på kurs.

 

Forbehold om uforutsette hendelser, og nok påmeldte.