Heroimage
Heroimage

Opeltreff Selbu 2024

Lokalavdeling - Trøndelag

Wed 26. - Sun 30. June 2024

ÅRSØYA

Her velger du billett.

Alle som skal melde seg på treff må velge billett med riktig antall objekter.

Hver deltaker må gjøre dette, det er ikke mulig å melde på mer enn en deltaker av gangen.

Treffet er også åpent for medlemmer fra andre FIVA-registrerte klubber. Du må da oppgi hvilken klubb du er tilsluttet.

 

Det er 5 steg i påmeldingen:

 

Finn først de billettene du skal ha. Klikk så på handlekurv. Da vil du få beskjed om at du må logge deg inn. Det anbefales at du logger på med Gnist, for da vil systemet automatisk laste opp medlemskapet ditt. Du kan også logge deg inn med engangskode på mobil eller Vipps. 

 

Det vil da komme opp 4 punkter du må gjennomføre. 

 

Tildel: Hvis du har logget deg inn med Gnist kommer automatisk medlemskapet ditt opp og du trykke neste. Hvis du melder deg på med engangskode eller vipps så vil det komme opp "medlem?" ved navnet ditt. Det må du trykke på og vertifisere at du er medlem. Når dette er gjort trykker du neste:

 

Tilleggsvalg: Her kommer det spørsmål du må svare på angående utstillingsobjektet ditt. Det er 4-5 spørsmål. Les de godt. For dere som også skal ha camping kommer det spørsmål rundt dette. Når dette er besvart trykker du neste. 

 

Betaling: Når du kommer til dette steget får du mulighet å betale med vipps eller konto. Betaling må gjennomføres med en gang. Hvis betaling ikke gjennomføres, meldes du ikke på treffet.

 

Kvittering: Her er en oppsumering på din bestilling. 

 

 

Hvis du skal ha camping på årets treff må du legge til en campingbillett i tillegg til selve påmeldingsbilletten. Når du har lagt til disse billettene så svarer du på de spørsmålene som trengs, slik som tidligere år. Skal du ha overnatting på hotell så kontakter du hotellet direkte. 

 

Hvis det er noe vanskeligheter så kontakt Even på tlf: 41357515 mellom klokken 16:00-20:00 eller mail: Evenhagesveen725@gmail.com.

 

Velkommen til Opelregisterets landstreff på Selbu!