Heroimage
Heroimage

Landstreff 2024

Fri 28. - Sun 30. June 2024

Registration closes on Sunday 16. June 2024 23:59

Storsand Camping

Find tickets
Velkommen til årets Landstreff på Storsand Gård Camping 28.-30. juni 2024.
Storsand gård camping ligger idyllisk til ved Trondheimsfjorden midt mellom Værnes flyplass og Trondheim. Plassen en flott ferieperle med gode bademuligheter og er brukt til ulike samlinger både for bil-interesserte og andre foreninger. Ønsker du å tilbringe noen dager i tillegg til treffet er det en flott base for å utforske ulike trønderske severdigheter.
Program:
Fredag 28 juni.
Fra 12.00 Rigging grillområde og ankomst ut over dagen.
Fra 18.00 Grilling og sosialt samvær. Medbring egen mat og drikke.
Lørdag 29. juni.
10.00-11.00 Årsmøte med medlemsmøte GSV.
11.30 Familieløp. Vi stopper og spiser lunsj i løpet av turen.
16.00 Utstilling og baklukesalg. GSV sin Klubbshop har stand.
19.00 Festmiddag. Bestilles sammen med påmelding til arrangementet.
Etter middag fortsetter sosialt samvær ved campingen.
Søndag 30. juni.
Hyggelig Saabprat før hjemreise.

Booking:
Hytter finnes i 5 ulike kategorier samt store areal for camping og telt. For de som vil ha det lille ekstra finnes leiligheter til leie i hovedhuset. Overnatting bookes selv av den enkelte. Du kan gjøre det direkte på deres nettside https://storsandcamping.no/ eller via mail: janne@storsandcamping.no eller telefon: 73976360. Oppgi at du skal på GSVs landstreff. Vi har fått reservert et stort antall hytter tom 15 april. Vi har ingen spesiell avtale med hotell, men for den som måtte ønske dette finnes mange alternativer både i retning Trondheim og ved Værnes.
Påmelding og betaling for treff samt festmiddag foregår på GSV sine nettsider. Kontakt eventuelt tur- og treffansvarlig Bjørn på turtreff@gsv.no om du har utfordring med elektronisk påmelding. Arrangør oppfordrer til å melde seg på i god tid samt å sikre seg overnatting.
Turen er halve opplevelsen. Kjøre sammen med flere til treffet? Sjekk GSV sin Facebookside. Det er f.eks. planlagt en tur forbi Røros med overnatting ved Femunden for reisende fra Osloområdet på vei til landstreffet.
GSV gjør oppmerksom på at hvis du må melde deg av treffet, eller treffet blir avlyst, vil ikke Saabklubben Gammalsaabens Venner dekke utgifter du eventuelt har lagt ut for, her må du bruke egen reiseforsikring. Saabklubben Gammalsaabens Venner vil ved avlysning tilbakebetale treffavgift til deltagerne.