Heroimage
Heroimage

Landstreff i Melanomforeningen

Fri 2. - Sun 4. June 2023

Clarion Hotel Bjørvika

Vi ønsker velkommen til Melanomforeningens landsmøte den 3. - 4. juni 2023!

Hotellet ligger fantastisk plassert midt i hjertet av Oslo, med kort avstand til Oslo S og utsikt mot Operaen.Ønsker du å lese mer om hotellet så kan du gjøre det her: https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/oslo/clarion-hotel-oslo/fasiliteter/kunst-og-galleri/ 

Det er enkelt å komme til Oslo med både tog, buss og fly. For de som kommer med bil er det døgnparkering på Paleet parkeringshus eller Oslo S Trafikktorget. Vi gjør oppmerksom på at døgnparkering i sentrum er dyrt, og at det kan lønne seg å ta kollektivtransport inn til byen. 

 

PROGRAM

Vi gleder oss til å se nye og gamle medlemmer, og kan love et program fylt med faglige og sosiale innslag. 

Fredag: Samling for likepersoner med program fra klokken 17.00 

Lørdag: Program for øvrige medlemmer starter lørdag 3. juni med registrering fra klokken 10.00. 

Søndag: Årsmøte. Avreise etter lunsj som serveres klokken 14.00  

 

EGENANDEL

Det er en egenandel på 500NOK per person. 

Foreningen dekker reiseutgifter utover 1500,- ved fremlagt kvittering og refusjonskjema. 

Tilslutningsdøgn: Foreningen dekker halvparten av prisen for tilslutningsdøgn for de som har lang reisevei, og må komme fredag kveld. Ønsker du å komme fredag må du velge romtype som inkluderer tilslutningsdøgn. Du betaler for den ekstra natten ved utsjekk på søndag, og får refundert halve beløpet i etterkant mot innsending av kvittering og reiseregningsskjema. Tilslutningsdøgnet koster 1650,- for enkeltrom og 1850,- for dobbeltrom. 

Minibar og eventuelle andre måltider som ikke inngår i programmet, må dekkes av hver enkelt deltaker. Egenandelen gjelder for betalende medlemmer. Er du ikke medlem må du betale gjeldende døgnpris på hotellet. Send påmelding direkte til sekretariatet på post@melanom.no. Eventuelt kan du melde deg inn samtidig som du melder deg på landsmøtet. 

Landstreffet er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer. Det er kun medlemmer som har betalt kontingenten 14 dager før årsmøtet som har møterett og stemmerett til selve årsmøtet på søndagen. 


PÅMELDING

I høyremargen velger du romtype og klikker neste. Under "Deltaker" velger du "Legg til deltaker". For å fullføre påmeldingen må du logge deg inn med medlemsnummeret ditt eller skrive mobilnummeret for å få tilsendt et engangspassord. Sjekk at opplysningene stemmer, trykk "Bekreft - gå videre". Hvis du har valgt dobbeltrom, klikk på "Legg til deltaker" igjen. Da kommer det opp en oversikt over dine familiemedlemmer, og du velger vedkommende som er ledsageren din. Etter å ha lagt til deltakere, kommer du til en betalingsside (kort eller Vips). Først etter at du har betalt er du påmeldt. Alle medlemmer må betale egenandel, mens aktive likepersoner får reisestøtte (reise på rimeligste måte dekkes mot innsending av kvitteringer og reiseregningsskjema i etterkant av samlingen). 

ALLERGIER: 

Dersom du har allergier eller tilretteleggingsbehov, vær vennlig og oppgi det i bestillingen. 

 

PÅMELDINGSFRIST 30. APRIL!

Endelig program og sakspapirer vil sendes ut senest to uker før årsmøtet. Tentativt program vil sendes ut etter påske. 

Ved spørsmål, ta kontakt med post@melanom.no eller ring 977 35 355.

 

Med vennlig hilsen, 

Styret i Melanomforeningen