Heroimage
Heroimage

Landstreff i Melanomforeningen 2024

Fri 19. - Sun 21. April 2024

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Vi ønsker velkommen til Melanomforeningens Landstreff den 19. - 21. april 2024!

Vi gleder oss til å se nye og gamle medlemmer, og kan love et program fylt med faglige og sosiale innslag. Vel møtt!

PROGRAM

Program for likepersoner starter fredag 19. april, med registrering fra klokken 15.00 og oppstart klokken 16.00. Eget program for fredag blir sendt ut til likepersoner.

Program for øvrige medlemmer starter lørdag 20. april med registrering fra klokken 10.00. Programmet ender søndag 21.april klokken 14.00. Se eget vedlegg med program eller på vår Facebook side samt vår hjemmeside Endelig program og sakspapirer vil sendes ut senest to uker før årsmøtet. Vi anbefaler at dere melder dere på nå for å sikre plass. 

PÅMELDING

For å starte påmelding må du trykke på "Billetter" øverst på den lyseblå linjen. Deretter må du velge billettypen som passer for deg. Først etter at du har betalt er du påmeldt. Alle medlemmer må betale egenandel, mens aktive likepersoner får reisestøtte (reise på rimeligste måte dekkes mot innsending av kvitteringer og reiseregningsskjema i etterkant av samlingen). 

Dersom man er påmeldt og skal ha hotellovernatting, men ikke kan delta, må dette meldes inn til post@melanom.no senest 48 timer før Landstreffet slik at vi kan avbestille hotellrommet. Dersom du melder frafall etter fristen, må du betale en egenandel på 500 NOK. 

Påmeldingsfrist - 2. april!

 EGENANDEL

Det er en egenandel på 500 NOK per person. Foreningen dekker reiseutgifter utover 1500 NOK ved fremlagt kvittering og refusjonsskjema for medlemmer. 

Tilslutningsdøgn: Foreningen dekker halvparten av prisen for tilslutningsdøgn for medlemmer som har lang reisevei, og må komme fredag kveld. Ønsker du å komme fredag må du velge romtype som inkluderer tilslutningsdøgn. Du betaler for den ekstra natten ved utsjekk på søndag, og får refundert halve beløpet i etterkant mot innsending av kvittering og reiseregningsskjema. Tilslutningsdøgnet koster 1095,- for enkeltrom og kr 1295,- for dobbeltrom og inkluderer frokost/overnatting og mva. (Dobbeltrom 1295,- per natt for to personer).

Minibar og eventuelle andre måltider som ikke inngår i programmet, må dekkes av hver enkelt deltaker. Alkohol til inkluderte måltider dekkes av hver enkelt deltaker. Melanomforeningen dekker en alkoholfri drikke til middagen. 

Egenandelen gjelder for betalende medlemmer. Er du ikke medlem må du betale gjeldende døgnpris på hotellet. Send påmelding direkte til sekretariatet på post@melanom.no. Eventuelt kan du melde deg inn samtidig som du melder deg på landstreffet. Landstreffet er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer. Det er kun medlemmer som har betalt kontingenten 14 dager før årsmøtet som har møterett og stemmerett til selve årsmøtet på søndagen. 

 HOTELL

 Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West tilbyr flotte og fullt utstyrte lokaler og fine rom i rolige omgivelser. Hotellet ligger beleilig til bare noen få kilometer fra flyplassen. Skyttelbuss S-55 går til hotellet fra terminal 39 hvert 15. minutt i rushtiden og hvert 30.minutt resten av tiden, og er det første stoppet langs ruten. Det er enkelt å komme til Oslo med både tog, buss og fly. For dem som kommer med bil er det døgnparkering på hotellet og dette er gratis.

Ønsker du å lese mer om hotellet så kan du gjøre det her: https://www.radissonhotels.com/no-no/hoteller/park-inn-oslo-airport-west

ALLERGIER: 

Dersom du har allergier eller tilretteleggingsbehov, vær vennlig og oppgi det i bestillingen. 

 SAKER TIL DRØFTING

Husk at saker til drøfting for landsmøte må meldes inn til post@melanom.no innen 18.mars (dette pga påsken). 

 

Ved spørsmål, ta kontakt med post@melanom.no eller ring 977 35 355.

Med vennlig hilsen, 

Styret i Melanomforeningen