Heroimage
Heroimage

NLLs vinterkonferanse og jubileumsmiddag

Fagutvalget

tor. 9. - lør. 11. mars 2023

Påmelding stenger torsdag 2. mars 2023 23:59

Thon Hotell Arena

Finn billetter

Norsk logopedlag inviterer til Vinterkonferansen 2023 og jubileumsmiddag.

I 2023 feirer NLL 75-årsjubilieum. Dette må feires! I den anledning har vi satt sammen et bredt program som favner de fleste logopediske fagområdene:

 

Torsdag 09.03.23:

Åse Wetås, direktør for Språkrådet åpner med tema norsk som fagspråk. Deretter følger Anne-Lise Rygvolds minneforelesning - en forelesning til ære for Anne-Lise Rygvold som desverre gikk bort i 2022. I år vil Charles Hulme ha en forelesning om hvorfor tidlig språkintervensjon er både viktig og effektivt. Nicholas Wilkinson skal dele sin erfaring med å leve med afasi. Deretter følger en forelesning om ASK, et kinderegg i logopedi - med Signhild Skogdal og Anne-Merete Kleppenes.

 

Fredag 10.03.23:

Vi starter med en parallell-sesjon med Maribeth Rivelsrud - oropharyngeal dysfagi (svelgevansker) – utredning og behandling og Anita Lopez-Pedersen - Matematikkvansker. Deretter følger en ny parallel-sesjon med Hedda Døli og Siv Andresen - Kræsjkurs i det nevroanatomiske grunnlaget for språk og tale og Christina Kang med stemmeforelesningen: Functional Laryngeal Disorders & Brain learns pain. Etter lunsj vil Anna Eva Hallin ha et foredrag om språkforstyrrelser og dysleksi. Til slutt avslutter Silje Hansen - Gruppebasert behandling for kognitive kommunikasjonsvansker - funn fra en randomisert kontrollert studie og Christiane Haukedal - Livskvalitet; hørsel og språkvansker.

 

Lørdag 11.03.23:

Forfatter Lars Petter Sveen vil lære oss om kunsten å stamme, med en påfølgende samtale med logoped Åse Sjøstrand. Deretter følger Ineke Samson med Stamning hos unga kvinnor och män og Vinterkonferansen avsluttes av Oksana Lyalka, leder av den ukrainske logopedforeningen.

Vi marker NLLs 75-årsjubilum med festmiddag på hotellet fredag 10. mars.

 

Viktig informasjon:

Middag: Ønsker du å delta på jubileumsmiddagen må du huske å huke av for dette når du kjøper billett. Inkludert i prisen er en velkomstdrink og en treretters middag. Vi gjør oppmerksom på at drikke til maten må kjøpes separat.

Hotellrom: Det er holdt av noen rabatterte rom. Disse kan bestilles via hotellets hjemme (lenke). Det er begrenset antall, så bestill med en gang dersom du skal delta. Rommene bli kun holdt av frem til 02.01.23.  

Frist for påmelding er 02.03.2023. Påmelding er bindende. 

Spørsmål  om konferansens innhold rettes til Monica Norvik (917 21 595/monica.norvik@iln.uio.no) eller Anna M. Breivik (957 60 867/anna.margareth.breivik@statped.no). Spørsmål om det praktiske rettes til Ingvild Winsnes (906 58 658/nestleder@norsklogopedlag.no). 

Det vil kunne bli endringer i programmet. 

Velkommen til Vinterkonferansen 2023 og 75-årsfeiring!

 Påmelding her:

https://arena360.no/events/7191/7559

Foreleserpresentasjon til nedlastning:

Foreleserpresentasjon i PDF