Heroimage
Heroimage

NJK Nord-Norge treffet 2022

fre. 2. - søn. 4. september 2022

Nord-Norge treffet 2.- 4. september 2022

Vi måtte dessverre stå over fjoråret, men endelig er det klart for nytt Nord-Norge treff. Denne gangen i Nordlands «hovedstad» Bodø.

Det er flere som allerede har forhåndsmeldt at de kommer kjørende fra Østlandet til treffet i Bodø, en tur som virkelig kan anbefales! Her er det fullt mulig for å henge seg på for den som vil. Å kjøre flere biler sammen er en opplevelse i seg selv.

I år har vi lagt inn program hele fredagen for de som velger å komme tidlig, selv om vi normalt ikke starter Nord-Norge treffet før fredag kveld. 

Program:

Fredag starter vi med besøk på Norsk Luftfartsmuseum kl. 1000. Dette museet inneholder 10.000 kvadratmeter fylt av spennende militær og sivil luftfartshistorie.

Etter lunsj på museet går turen til den vakre halvøya Kjerringøy. Vi besøker det gamle Kjerringøy handelssted som har vært benyttet som bakgrunn for flere kjente TV-serier og filmer.

Senere på ettermiddagen og kvelden blir det Get Together med trivelig samvær på hotellet.

Vertskapet vårt denne gangen er hotellet Radisson Blu i Bodø sentrum. Det er avgiftsparkering utenfor hotellet, samt kommunal innendørs avgiftsparkering nært hotellet.

Lørdag planlegges biloppstilling fra kl. 1100 på kaia rett bortenfor hotellet. Der vi får vist frem klubben og bilene til entusiastiske bodøværinger på bytur.

Etter felles lunsj kjører vi fra Bodø til Saltstraumen, en av Nordlands mest besøkte turistattraksjoner. Dette sundet på 2,2 km regnes som en av verdens sterkeste tidevannsstrømmer.

Lørdag kveld blir det festmiddag på hotellet med fin tid sammen.

Søndag står til fri disposisjon med evt. hjemreise.

Velkommen til Bodø!

Hva koster det?

Deltakerpakken gjelder pr. person og inkluderer påmelding og deltakelse på treffet med flott deltakerbevis. Videre inkluderer deltakerpakken servering av kaffe og kake ved Get Together fredag kveld samt servering av 3-retters festmiddag lørdag kveld.

Alt av drikke, lunsj fredag og lørdag, middag fredag, samt parkering, ferge og inngangsbilletter betales av den enkelte.

Festmiddagen er 3- retters meny bestående av forrett Tørrfiskbrandade, hovedrett Indrefilet av kalv, og dessert Sitronterte. Middagen serveres i restauranten på vårt vertshotell Radisson Blu.

Pris deltakerpakke kr. 1.000,- pr. person.

Overnatting i enkeltrom kr. 1.095,- pr. døgn inkl. frokost ved Radisson Blu Bodø

Overnatting i dobbeltrom for to personer kr. 1.195,- pr. døgn inkl. frokost ved Radisson Blu Bodø

Påmeldingsfrist 1. august. Begrenset antall hotellrom. Første mann til mølla gjelder. 

Husk å legge til navnet på evt. ledsager i påmeldingen. Bruk knappen "Legg til deltaker" på siden som omhandler billettvalg og deltakere, og følg instruksjonene. Alle billetter skal merkes med et deltakernavn.

OBS! Dersom du støter på problemer med påmeldingen der du får opp feilmelding på tross at du har merket alle billettene med deltakernavn, prøv følgende: Start påmelding på nytt i en annen nettleser, eller ved å benytte en annen enhet. Hvis dette ikke fører frem, ta kontakt med NJK v/ Øyvind Østeig for direkte påmelding. 

Trenger du mer informasjon?

• Kontakt Øyvind Østeig om program, praktiske ting, og påmelding på nett. Tlf. 989 96 905/ oyvind.osteig@lofotkraft.net