Heroimage
Heroimage

Hvordan påvirker trusselbildet strategien

Administrasjonen

Wed 7. December 2022

Digitalt

Gratis nettverksmøter - en av mange medlemsfordeler i Dataforeningen.Alle ikke-medlemmer kan delta på 2 nettverksmøter gratis! Velg billetten "Prøvetime" i billettseksjonen for å få en forsmak på hva et medlemskap i Dataforeningen kan tilby deg av jobbrelevant nettverk og faglig oppdatering på det siste innen IT-bransjen. Her treffer du bransjefolk som deler av sine erfaringer og brenner for det du er opptatt av - og kanskje møter du din neste kollega? Dersom du har brukt opp dine prøvetimer kan du melde deg på ved å velge "Påmelding"-billetten.

 

Ordinær pris for ikke-medlemmer er kr. 500,- inkl. mva.


Vil du bli medlem? Som medlem i Den norske dataforening får du rabattert medlemspris på alle kurs og arrangementer, i tillegg til gratis nettverksmøter. Gjennom Gnist, vårt medlemssystem, får du også gratis tilgang til vårt fagarkiv med dokumenter, videoer og podkaster (ordinær pris kr. 1700,-).Personvern

Den norske dataforening innhenter navn, mobilnummer og e-post i forbindelse med påmelding, slik at vi kan kontakte deg om din deltakelse. Dersom du benytter deg av prøvetimer samtykker du til at Dataforeningen kan ta kontakt med deg om medlemskap.

Navn, stilling og firmanavn vil fremkomme på deltakerlisten som vi deler med foredragsholder og faggruppen, slik at innholdet kan tilpasses deltakerne. Kontaktinfo blir aldri delt med tredjepart.