Heroimage
Heroimage

Erfaringer med styring av skyleverandører

Service Management - SØ

Thu 2. March 2023

Rebel, Universitetsgata 2 - Oslo

Start dagen med en kaffi, noe å bite i og foredrag av Tore Martin Skarpholt, Direktør for Teknologi og innovasjon i Ecura, og Tom Lien, Partner og Prosjektdirektør Voglio!

 

Styring av skyleverandører i motsetning til styring av leverandører medfører noen endringer på både handlingsrom, kontraktuelt og praktiske områder. Seminaret vil ha en praktisk tilnærming til hvordan du som kunde kan styre skyleverandører slik at du får det resultatet som er ønsket.

Foredragsholdere:


Tom Lien – Partner og Prosjektdirektør Voglio AS
Tom har nå mer enn 35 år fra IT-bransjen. Har de siste 15 årene arbeidet med Service Management, Ledelse av konsulentvirksomhet, prosjekter i ulike skybaserte settinger med kunder, arkitektur utfordringer og de siste årene også med leveranser av skybaserte løsninger med utvikling av APP, prosessanalyse og ikke minst integrasjoner (IPaaS).


Tore Martin Skarpholt – Direktør for Teknologi og innovasjon, Ecura AS
Tore Martin er en engasjert økonom og teknolog som blir inspirert av å lære. Han har bakgrunn fra både leverandørsiden og kundesiden. I dag jobber han i helseforetaket, Ecura as. Selskapet ble etablert i 2016 med 100 ansatte og i dag har selskapet litt over 3000 ansatte. Tore Martin har vært med her siden starten som direktør for Teknologi og Innovasjon. Han har etablert IT funksjonen i selskapet og han har ledet arbeidet med å innføre ISO standardene ISO 9001 for kvalitet, ISO 14001 for miljø, ISO45001 for arbeidsmiljø og ISO 27001 for Informasjonssikkerhet.


Rolf Tamber – Rådgiver
Rolf har bred erfaring med skyanskaffelser og skykontrakter fra både leverandør- og kundesiden, og vil dele praktiske erfaringer i styring av skyleverandører og -produsenter.

 

09.00Introduksjon - Service management — Ragnar Løken
09.10Welcome to the Jungle — Tom LienForedraget knyttet til Service Management, vil basere seg på egne erfaringer på godt og vondt. Det brukes vanvittig mye ord og forkortelser der ute! Jeg skal prøve å trekke ut noen vesentlige erfaringer med bruk av kontraktsformer og utfordringer virksomheter opplever når man har inngått avtaler på skybaserte løsninger. Med fokus på mine observasjoner og erfaringer på ulike tilnærminger i organisasjoner som jeg har vært innom, og hvordan tiltak har hatt effekt for organisasjonen. Til slutt sikkert litt om Voglio som leverandør av skybaserte løsninger har klart å ta egen medisin.
09.45Håndtering av skytjenester og deres leverandører — Tore Martin SkarpholtEcura har som strategi å satse på skytjenester og foredragsholder har god erfaring med håndtering av skytjenester og deres leverandører. Foredragsholderen vil dele sine erfaringer med dette.
10.20

«Myter» rundt sky og skyleveranser + Q & A — Rolf Tamber

Praktiske erfaringer i styring av skyleverandører og -produsenter. Risikohåndtering og skyoppfølging.

11:00Avslutning

 

 

 

Gratis nettverksmøter - en av mange medlemsfordeler i Dataforeningen.Alle ikke-medlemmer kan delta på 2 nettverksmøter gratis! Velg billetten "Prøvetime" i billettseksjonen for å få en forsmak på hva et medlemskap i Dataforeningen kan tilby deg av jobbrelevant nettverk og faglig oppdatering på det siste innen IT-bransjen. Her treffer du bransjefolk som deler av sine erfaringer og brenner for det du er opptatt av - og kanskje møter du din neste kollega? Dersom du har brukt opp dine prøvetimer kan du melde deg på ved å velge "Påmelding"-billetten.

 

Ordinær pris for ikke-medlemmer er kr. 500,- inkl. mva.


Vil du bli medlem? Som medlem i Den norske dataforening får du rabattert medlemspris på alle kurs og arrangementer, i tillegg til gratis nettverksmøter. Gjennom Gnist, vårt medlemssystem, får du også gratis tilgang til vårt fagarkiv med dokumenter, videoer og podkaster (ordinær pris kr. 1700,-).Personvern

Den norske dataforening innhenter navn, mobilnummer og e-post i forbindelse med påmelding, slik at vi kan kontakte deg om din deltakelse. Dersom du benytter deg av prøvetimer samtykker du til at Dataforeningen kan ta kontakt med deg om medlemskap.

Navn, stilling og firmanavn vil fremkomme på deltakerlisten som vi deler med foredragsholder og faggruppen, slik at innholdet kan tilpasses deltakerne. Kontaktinfo blir aldri delt med tredjepart.