Registration closes on Thursday 29. February 2024 16:00
Heroimage
Heroimage

Bilhobbykonferansen 2024

Sat 13. April 2024

X-Meetingpoint Hellerudsletta

Find tickets
Velkommen til Bilhobbykonferansen  2024

  


AMCAR har gleden av å invitere klubbene våre til Bilhobbykonferansen 2024.
Samme konsept og samme plass som «klubbkonferansen» – bare nytt navn. Hele 170 klubber er tilsluttet AMCAR – noe som gjør dere til den største samlingen av bilklubber i Norge.

Forumet er en møte-arena der klubbrepresentantene kan tilegne seg kunnskap, bli inspirerte, møte representanter fra andre AMCAR-tilsluttede klubber samt administrasjon og styret i AMCAR. Med engasjerte foredragsholdere, brennaktuelle tema relatert til kjøretøyhobbyen samt likesinnede klubbfolk er. Bilhobbykonferansen «the place to be» for å kjenne pulsen til kjøretøyhobbyen nå og for fremtiden.
Har klubbene spørsmål eller saker de ønsker belyst på klubbforum kan disse sendes inn via den elektroniske påmeldingen – og vil bli besvart under «spørretimen».
Se for øvrig oppsatt program
Arrangementet avsluttes med en middag og tilhørende relasjonsbygging ut i de små timer. Vi ønsker å gjøre arrangementet tilgjengelig for alle tilsluttede klubber som ønsker å delta – AMCAR dekker derfor mesteparten av kostnadene og klubbene kan delta mot en egenandel på 500,- for 2 personer inkludert lunch og middag. Ønsker man overnatting dekker vi dobbeltrom for 2 personer med frokost på tilstøtende Moxy Oslo X mot en egenandel på 500,- pr natt. Reise til og fra dekkes av klubbene selv. 

Påmeldingsfrist: 29. februar