Heroimage
Heroimage

Treforedlingsforum 2022

Tue 22. - Wed 23. November 2022

Radisson BLU Scandinavia Hotel Oslo

Styret i Papirindustriens Tekniske Forening har gleden av å invitere til Treforedlingsforum 2022.

Mottoet for årets store bransjetreff er
 
«Industrien mot 2030»

Styret har satt sammen et foredragsprogram (vedlagt) tilpasset utfordringene vår industri står overfor. Vi har hentet inn foredragsholdere fra blant andre forskning og egne bedrifter, men også fra andre bransjer som har noe å tilføre vår industri. De vil blant annet belyse kraftbalanse og råstofftilgang, men også hva som konkret gjøres for å tilpasse industrien til fremtidens utfordringer.

Like viktig som foredragsprogrammet er den muligheten Treforedlingsforum gir det enkelte medlem til å pleie og utvide sitt nettverk. Særlig i krevende tider kan dette være svært nyttig. Foredragsprogrammet gjennomføres første dag på Radisson BLU Scandinavia Hotel, Oslo, og andre dag i Oslo Sjømannsforening Selskapslokaler, Kronprinsens gate 1, Oslo (gå rett gjennom slottsparken).

Spenningen rundt hvem som får Treforedlingsprisen 2022 blir utløst før lunch første dag. I 2021 gikk den til Øistein Vedahl, Ranheim Paper & Board AS.

Det er, som vanlig, satt av rikelig med tid til nettverksbygging, oppfrisking av gamle vennskap og etablering av nye. Høydepunktet er den tradisjonsrike «Teknikerukens middag», som, etter hva vi har klart å finne ut, blir nummer 98 i rekken. Vi er en gammel forening som holder på tradisjonene.

Vi ønsker spesielt våre veteraner velkommen til arrangementet. For disse er både foredrag og lunsj første dag gratis. I tillegg får de halv pris på «Teknikerukens middag» på Continental! 

Meld deg på - møt gamle og nye venner! Den sosiale delen er alltid viktig ved et arrangement som Treforedlingsforum.

Påmelding

Du finner påmeldingsalternativene i spalten til høyre eller under, og velger kategorien du tilhører. Konferanseavgift er obligatorisk og benyttes som grunnlag for resten av påmeldingene. Prisen varierer fra full pris for aktive medlemmer til null for veteraner, foredragsholdere og gjester. Klikk så på måltidene du vil velge. Til slutt får du opp betalingsalternativ, der du kan betale direkte med kort eller få tilsendt faktura til en annen betaler.

For bedrifter som skal melde på flere deltagere, er det viktig at én person besørger påmeldingen og får fakturaen tilsendt riktig betaler. I påmeldingsprosedyren velges da først antall måltider til deltagere som skal meldes på konferansen. Deltageravgiften registreres automatisk. Så går man videre og legger til den enkelte deltager med de ønskede måltider under hver post.

Foredragsholdere kan delta fritt på hele arrangementet. De må registrere seg under «Påmelding foredragsholdere og gjester», selv om de er medlem i foreningen.

Ved betaling må du klikke for å godta betalingsbetingelsene. Vi har ingen spesielle betingelser, men ved annullering etter 15. november refunderes ikke deltageravgiften.

Matallergi, etc.

Eventuelle matallergier eller andre ting i forbindelse med måltidene registreres i påmeldingen.

Hotellrom

Vi har reservert hotellrom på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergsgate 30,

kr 1 795 per enkeltrom og kr 1 995 per dobbeltrom per natt.

Dere må selv bestille og betale rom, kontakt hotellet direkte på

https://www.radissonhotels.com/no-no/hoteller/radisson-blu-oslo-scandinavia

 På forsiden her fyller du ut innsjekk og utsjekk. Under «valgte priser» velger du «Tilbudspris» - og så slå inn koden TREFOR

OBS! Vår reservasjonen av rom slippes 6. november