Heroimage
Heroimage

Aktivitetshelg for barn og ungdom

fre. 28. - søn. 30. oktober 2022

Quality Airport Hotel Gardermoen

 

Ivaretakelse og inkludering av barn og unge rammede og pårørende til hjernesvulst og hjernekreft ligger Hjernesvulstforeningens hjerte svært nær og er et viktig satsingsområde. Vi ønsker å bidra til samhold, vennskap og hygge. Det er derfor en stor glede for Hjernesvulstforeningen region Sør-Øst sammen med hovedforeningen å kunne invitere denne gruppen sammen med foresatte/pårørende til en spennende og sosial aktivitetshelg 28.-30. oktober 2022 på Quality Hotel Gardermoen hvor vi skal finne på mye moro sammen.

Oppmøte er fredag 28. oktober senest kl 16 og avsluttes 30. oktober senest kl 15 

 Detaljert program sendes ut til påmeldte etter fristen 21. august.

 

fredag får vi besøk av psykolog Hedvig Montgomery og styremedlem fra sentralstyret Nina Jensen som skal samtale om vanskelige livssituasjoner med fokus på barn og unge før vi spiser en hyggelig middag og blir bedre kjent.

Lørdag skal vi til Modern Activity Center. Her kan du få teste ut hvordan det føles å fly i en vindtunnel, spille VR-simulator med et utvalg ulike spillmuligheter for alle aldre og nivåer eller klatre i en AR-vegg. Vi spiser lunsj på senteret før vi returnerer til hotellet for litt egentid før middag.

Søndag skal vi på «skyting for mestring» hvor du kan få teste ut å skyte på elektroniske skyteskiver med hjelp av prosjektleder Mona Isene sammen med godkjente instruktører. Dette foregår på innendørsanlegget til Eidsvoll Verk skytterlag og det blir busstransport til og fra.

Ellers blir det på hotellet så mye softis du bare klarer i tillegg til avslappende spillmuligheter og andre aktiviteter. Området ved hotellet er også godt egnet for turer på stier. Det er ingen, eller få krav til funksjonsnivå til aktivitetene – det du har lyst til blir du med på!

 

Aktivitetshelgen er åpen for alle, uavhengig av medlemskap i Hjernesvulstforeningen. Etter påmeldingsfristen 21. august forbeholder vi oss retten til å foreta en fordeling slik at både rammede og pårørende blir representert.

Alle som får plass blir kontaktet og får tilsendt detaljert program innen utgangen av august.

Det tilfaller et depositum på kr 500,- per samlede påmelding som refunderes i etterkant av aktivitetshelgen. Dette faktureres i slutten av august kun til de som får bekreftet plass.

Antall plasser avgrenses til ca 20 ungdommer med voksen, totalt ca 40.

Hvis interessen er stor vil vi vurdere tilsvarende opplegg allerede i 2023 

 

For medlemmer som bor langt unna gir Hjernesvulstforeningen reisestøtte til rimeligste reisemåte til og fra aktivitetshelgen for én deltaker opptil 20 år og en foresatt. Det blir en egenandel på kr 1000,- for reisestøtte.

 

Overnatting i dobbeltrom og alle måltider er gratis. Når påmeldingen åpnes ønsker vi tilbakemelding på ev matallergier, spesielle behov og annet dere mener er viktig for oss kan dere melde. Påmelding starter 17. juni. 

 

Bindende påmelding med frist: 21. august 2022. Etter påmeldingsfristen gis det tilbakemelding til alle om plass er oppnådd

 Reisestøtte (egenandel kr 1000) kan søkes til postmottak@hjernesvulst.no med vedlagte kvitteringer når plass er bekreftet.

 

Vi gleder oss til en hyggelig og spennende helg med dere!