Heroimage
Heroimage

Byåsen, tors. 25. april - 13. juni

Kurs, Byåsen

tor. 25. april - tor. 13. juni 2024

Byåsen skole (kulturhuset)

Hvis dere logger dere inn med Vipps, må dere huske å fjerne deres navn fra boksentoppen av den siden dere legger inn deltager. Hvis det ikke blir gjort, blir foresatt registrert til kurset i stedet for barnet. Hvis kurset blir registrert på dere ved et uhell, kan dere sende oss en e-post til kurs@kattemsvomming, slik at vi får endret det

 

Ved påmelding til dette kurset, godtar dere at dere må betale en medlemskontingent hos Kattem Svømmeklubb på 100 kr som er gyldig ut året 2024, om dere ikke har betalt det allerede. Denne kontingenten inkluderer også forsikring gjennom NIF. Medlemskapet kan brukes på alle kurs deltageren er med på i 2024, og dere mottar enten en link med påmelding eller faktura. Medlemskap må opprettes i deltagerens navn og for hver deltager hvis de har søsken som også er med.

 

Når dere melder dere på kurs, godkjenner dere at dere har lest våre regler og betingelser. Du finner reglene og betingelsene her, om dere ikke har lest dem tidligere: https://www.kattemsvomming.no/regler-betingelser-for-svommekurs/ - det er viktig å lese den før påmelding, for påmelding er bindende.

 

*Det er viktig at dere melder barnet på riktig nivå. Ikke velg nivået med tiden som passer dere best eller meld dere på et annet for nivået deres skal på er fullt. Nedenfor finner dere en kort beskrivelse av alle nivåene.

  • Nivå 1 er grunnlaget for videre svømmeopplæring: vanntilvenning, flyte- og gliøvelser og begynnende svømmeopplæring. Grunnlag for Nivå 2
  • Nivå 2: går videre fra nivå 1 med vekt på å gli i vann, crawl, dykk og stup og rygg
  • Nivå 3-4: er for viderekomne. 

 * Deltakerne må beherske målene for nivå 2 for å være med på Nivå 3. Her trenes det på svømmeartene crawl, rygg og bryst.

* De må beherske målene på nivå 3 og være trygg på djupt vann for å delta på Nivå 4. Mer trening på svømmeartene. Også delfinbevegelse med tanke på butterfly.

Vi ber dere lese info om våre nivå her: https://www.kattemsvomming.no/svommekurs/ og send oss en e-post om dere er litt usikker på nivå.

Hvis dere kommer fra en annen aktør som følger Tryggivann, kan dere lese ei sammenligning her: https://learntoswim.no/hvordan-navigere-fra-trygg-i-vann-til-learntoswim/  

 

*Står det at kurset er utsolgt eller fullt, har vi ikke flere plasser. Det hjelper ikke å sende en e-post til oss om å ordne en plass til dere. 

 

Dette kurset går over 7 økter, fra. 25. april til 13. juni. Blir ingen kursøkt 9. mai. Test holdes den siste økta.

Problem med påmelding? - send en e-post til kurs@kattemsvomming.no

 

Påmelding er bindende, men:

•             hvis dere avbestiller kurset innen ei uke før kursstart, betaler vi tilbake hele beløpet 

•             1-7 dager fra kursstart må dere betale 500kr for plassen dere har tatt opp

•             ved avmelding før økt 3, må dere betale 50% 

•             ved avmelding etter økt 3 må dere betale hele fakturaen

 

Feilmeldinger:

Flere sliter med å registrere seg på telefon, så vi anbefaler å bruke PC til påmelding.

Det blir feilmelding hvis dere registrerer samme e-post og telefon på foresatte og barn. Barnet trenger ikke egen e-post eller telefonnummer, så lenge det er registrert på minst en av foreldrene.

Får dere fortsatt problemer kan dere ta kontakt på kurs@kattemsvomming.no

 

Aldersgrense: er 4,5 år, men det er avhengig av barnets modenhet til å følge undervisning og om de står komfortabelt med hodet over vann når vannet er 90 cm dypt. (---) Hvis barnet ikke er modent nok til å delta, mister dere plassen på kurset og får pengene tilbake. Våre kurs er for barn mellom 4,5-14 år. Er barnet under 5 år må dere sende e-post til oss for registrering, med fødselsdato til barnet. E-post: kurs@kattemsvomming.no

 

Viktig informasjon:

  • Det er ønskelig at barna har svømmebriller fra nivå 1, men det er obligatorisk å ha egne svømmebriller nivå 2-4.
  • Påmelding skjer på denne påmeldingssiden før kursstart. Ikke møt opp på svømmehallen uten å være påmeldt i forveien. Send oss e-post: kurs@kattemsvomming.no om dere ikke klarer det selv,nnnnnnnnnnnnnnnnnn så kan vi hjelpe dere. Det er greit at dere inkluderer barnets fulle navn, adresse, fødselsdato, foreldre sitt navn, telefonnummer og e-post, hvis dere ikke får til å melde barnet på kurs selv. Sørg for å sjekke om dere får bekreftelse etter registrering, eller send oss en e-post slik at vi kan sjekke for dere. Vi har ikke flere plasser enn de som er lagt ut og vi har ofte flere som står på venteliste.
  • Er kurset fullt, kan dere sette dere på denne ventelista: https://www.superinvite.no/live/invitation/43c656628a4a479e108ed86f7a28a010 
  • Vi sender en e-post om det skulle bli plass på det kurset som starter opp, ellers får dere invitasjon til å bli med på neste kurs.
  • Vi følger skoleruta og offentlige helligdager, som betyr at så lenge det er skolefri eller helligdager er det ikke kurs.
  • Kursoppsett kan bli endret etter antall påmeldte på nivåene og interesse for kurset. Nivå kan bli kansellert hvis det er for liten påmelding.
  • Påmelding må skje før hver kurs-runde. Dere får invitasjon med lenke på e-post samme kveld som testen for neste kurs. Send oss en e-post om dere ikke har mottatt invitasjon til å registrere dere for neste kurs. Det er viktig å melde seg opp raskest mulig, for vi har begrenset antall plasser. Vær snar med påmelding for å være trygg på plass til neste kurs.
  • Det er test den siste økta. 
  • Hvis dere har problem med registrering, må dere ta kontakt med oss på kurs@kattemsvomming.no så raskt som mulig. Husk å ta med barnets navn, nivået de skal delta på og bassenget dere ønsker i e-posten.
  • Påmelding er bindende, men det er noen unntak som står nevnt lengre oppe.
  • De som består nivå 4 og viser at de er klare for treningsgruppa, blir anbefalt treningsgruppa til Kattem Svømmeklubb. Dere kan ta kontakt på kurs-e-posten, så ordner vi med prøvesvømming.
  •  

 Sosiale medier:

Påmelding:

Påmelding og betaling skjer på Arena360.no. Betaling av medlemskap kommer på egen e-post.

 

Betaling:

  • Man kan betale med hvilket som helst bankkort, Vipps, kredittkort eller faktura (delbetaling).
  • Dere kan betale hele beløpet ved registrering, enten med Vipps eller kort.
  • Velger dere delbetaling, betaler dere første halvdel med kort eller Vipps og dere får dere andre halvdel på faktura på e-post.
  • Velger dere delbetaling med faktura, er det viktig å ta kontakt om dere ikke mottar en e-post med faktura, siden ubetalte fakturaer går automatisk til betalingspåminnelse med purring og inkasso etter et visst antall dager.

 

Vi ønsker både nye og gamle medlemmer velkommen til kurs.

 

Mvh

 Kattem – Kanari-Fansen Lillestrøm

SVØMMEKLUBB