Heroimage
Heroimage

10 uker (dagtid) med Gerard Waegeneiere

Mon 9. September - Mon 18. November 2024

Registration closes on Monday 26. August 2024 12:00

Bærum malerklubb

Find tickets

Kl. 10:00-14:00

Om Gerard

Gerard er fransk, men har oppholdt seg i Norge i mer enn 30 år. Han har sin utdannelse fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og Statens Kunstakademi. Arbeidene hans er gjerne kraftige i uttrykk og farger, men velordnet og gjennomtenkt. https://gerard-kunstmaler.net/

Om kurset

Undervisningen tilpasses den enkelte deltaker. Han baserer sin undervisning på samtale og personlig veiledning. Dagen starter ofte med felleskorrektur av bilder.

Ved oppstart av kurset diskuterer vi oss fram til en passende tematikk som vi skal ha fokus på. Det kan være materialer, pigmenter, fargeharmoni, komposisjon, persepsjon, perspektiv osv.

Siste kursdag avsluttes med lysbildevisning som omhandler valgt tematikk og ønsker fra deltakerne. Det blir også noen innlegg med diskusjon om teknikker og teorier ut fra kursdeltakernes behov og interesse. Du kan arbeide fritt, eller velge noen oppgaver i samråd med læreren.

Forslag til materialer

Kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.

Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling