Heroimage
Heroimage

10 uker (dagtid) med Cecilie Broch Knudsen

Tue 10. September - Tue 19. November 2024

Registration closes on Tuesday 27. August 2024 12:00

Bærum malerklubb

Find tickets

Kl. 10:00-14:00

Om Cecilie

Cecilie Broch Knudsen er billedkunstner og har hatt sitt yrkesliv i utdanningssektoren knyttet til kunstfeltet. Hun er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole, Statens kunstakademi og Statens yrkespedagogiske høgskole. Fra 2007 til 2015 var hun rektor ved Kunsthøgskolen i Oslo, og fra 1997 til 2007 var hun rektor ved Einar Granum Kunstfagskole. Hun har hatt en rekke styreverv og er nå styremedlem i Rammestiftelsen og Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design. Broch Knudsen har lang undervisningserfaring og er en ettertraktet foredragsholder.
Wikipedia

Materialer

Alle kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkner, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.

Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt.

Vikar

På enkelte av kursdagene kan det være lærervikar.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.