Heroimage
Heroimage

10 uker (kveldstid) med Morten Langhoff

Tue 10. September - Tue 19. November 2024

Registration closes on Tuesday 27. August 2024 12:00

Bærum malerklubb

Find tickets

Kl. 18:00-21:00

Om Morten

Morten har bodd mange år i Paris, der han også har sin kunstutdannelse fra. Han har også vært knyttet til grafikkavdelingen ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Morten er også kunsthistoriker.

Han foretrekker å male med oljemaling eller akvarell, men han har god kjennskap til, og har undervist i andre teknikker som tempera og akryl.

Som lærer er Morten opptatt av å hjelpe elevene til å finne sitt eget ståsted. Han forsøker å få elevene til selv å sette ord på det de ønsker å få til fremfor å fortelle dem hva de skal gjøre.

www.langhoff.no
Facebook
Instagram

Om kurset

På dette kurset legger han vekt på fargelæren og bruken av denne. Målet er å få et mest mulig bevisst forhold til farger og de mulighetene som ligger der.

Læreren vil gi oppgaver som baserer seg mer på farger enn på motiv. Vi vil ha felleskorrektur og "synsing" på hverandres arbeider. Han kan også legge inn foredrag om kunsthistorie/ aktuelle kunstnere i pausene om ønskelig.

Materialer

Kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.

Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.