Heroimage
Heroimage

10 uker (dag) Atelier-fellesskap med Hanne K. Berg

Wed 11. September - Wed 20. November 2024

Registration closes on Wednesday 28. August 2024 12:00

Bærum malerklubb

Find tickets

Kl. 10:00-14:00

Om Hanne Katrine

Hun har sin bakgrunn fra SHKS (nå Kunsthøyskolen i Oslo) og Statens Kunstakademi. Etter endt utdanning har hun arbeidet aktivt med oljemaleri som hoveduttrykk og har deltatt på en rekke utstillinger. I tillegg har hun undervist i fargelære, tegning, maling etc. ved bl.a. Folkeuniversitetet i Bærum.

Hun arbeider med figurativt maleri, men er også opptatt av det abstrakte uttrykket, både komposisjonsmessig og malerisk.

Om kurset

Dette kurset er et lav-terskel-tilbud til alle som ønsker å male i et fellesskap. Hanne Katrine vil være tilgjengelig for korrektur og veiledning på fem av de ti kursdagene.

I undervisningen er Hanne Katrine opptatt av å møte hver enkelt på deres eget faglige nivå, og gir veiledning og undervisning med dette som utgangspunkt. Hun legger vekt på komposisjon, fargebruk, tegning og teknikk.

Ved interesse kan hun også gjennomgå oppspenning og preparering av lerret på den tradisjonelle måten.

Korrektur vil holdes kursdag 1, 3, 5/6, 8 og 10 (gruppen kan sammen med Hanne Katrine bestemme om det passer best å ha korrektur kursdag 5 eller 6). Deltakerne kan ta med flere bilder til korrektur. De andre formiddagene møtes dere uten lærer og maler på egenhånd.

Materialer

Kursdeltakere tar med de materialene de ønsker å bruke, f. eks.: maling, pensler, plasttallerkener, tørkepapir, rensemidler, medier, kull, blyant, viskelær, papir, lerret, notatbok, penn, osv.

Om du ønsker å bruke oljemaling, må du bruke løsemidler som ikke avgir helsefarlige gasser. Det er flere alternativer å få kjøpt.

Påmelding

Påmeldingen til kurs i Bærum malerklubb er bindende fra det tidspunktet du melder deg på. Du mottar en elektronisk kvittering. Faktura for medlemskontingent sendes ut separat. Vilkår for påmelding og avbestilling.