Heroimage
Heroimage

NMCC Sommertreff 2024

tor. 8. - søn. 11. august 2024

Hove

8. til 11.august 2024 samles vi igjen på årets Sommertreff!

Denne gangen arrangeres det på  Sørlandet, nærmere bestemt Hove like utenfor Arendal. Og her er litt informasjon om stedet:

Vikinger, poteter og rock. Hove har en spennende historie å fortelle, og er en plass for alle. Hove har en lang historie. Gamle gravhauger minner oss om vikingtid og Hove gård vitner om stolt gårdstradisjon med røtter fra 1500-tallet. Landets første poteter ble dyrket her. I dag er Hove kanskje best kjent for sine mange idrettsleire og, ikke minst, Hovefestivalen. I 2017 ble strekningen utenfor Hove en del av Raet Nasjonalpark.

Stedet har flere aktivitetsområder, lekeplass, ballbaner, turstier, og har flere badeplasser.

Programmet er ikke 100% bestemt enda, men noe kan vi røpe allerede nå..

* Kollonekjøring     

* Grill og god sosial stemning

* NMCC Club Games 2024

* Show & Shine 2024

* Lotteri

Prisene er inkludert middag fredag og lørdag kveld.DEL GJERNE DETTE med alle du kjenner , jo flere vi blir - jo bedre blir treffet! Og husk : Her er ALLE velkommen, både Classic Minis og New MINIs !

Se våre nettsider www.nmcc.eu eller facebookgruppe for oppdatert info treffet.

BESTILLING AV HYTTER og ROM gjøres direkte til Hove, enten på MAIL eller TELEFON

Betaling skjer direkte til Hove, og er ikke inkludert i treffbilletten.

Husk å oppgi Norsk Mini Cooper Club, sommertreff 2024 ved bestilling av overnatting.

TLF: 37 08 52 21   mellom klokken 08:00 og 15:30

EPOST: post@hoveleirsenter.no

 

Hvis du allerede er medlem så finn frem medlemkortet og sett i gang. Velg antall voksne under "Sommertreff 2024 - Medlem" og antall "Barn under 12 år" og gå videre.På side 3 i påmeldingen legger du inn etternavnet og medlemsnummeret ditt og alle opplysninger hentes frem. Her kan du gjerne korrigere dine opplysninger dersom noe skulle være feil. Har du ikke medlemsnummeret kan du bestille en kode per SMS, husk at det er mobilnummeret vi har i medlemsregisteret som må brukes. På de påfølgende sider blir du spurt om navn, Mini'er m.m.Dersom du ikke får frem opplysninger er du nok ikke registrert som medlem.  Da har du anledning til å bruke browserens tilbake-knapp og enten velge "Medlemsskap NMCC" eller "Sommertreff 2024- Ikke medlem" for deretter å gå videre med påmeldingen.Vi setter selvfølgelig også pris på flere familiemedlemsskap.