Hull i magen

fre. 10. juli 2020 09:00 - tor. 31. desember 2099 09:00

 

 

Hull i magen er boken om Emma som synes det er vanskelig å spise. 
For at hun skal få i seg nok mat, må hun få mat gjennom en nesesonde. Spisevanskene er alvorlige og en vet ikke hvor lenge de vil vare, derfor skal Emma få et lite hull i magen og magesonde, det kalles knapp. Gjennom bokens 112 sider følger vi Emma gjennom Pia Walls fortelling og Tommy Ellingsens stemningsfulle bilder, i tiden før, under og etter at Emma har fått knapp.Vi møter også bestevennen hennes William, de har noe til felles!


Det er store variasjoner i hvor lenge barn med alvorlige spise- og ernæringsvansker kan trenge å bruke knapp, noen vil trenge den i en kortere periode, mens andre må bruke den over en lengre tid eller resten av livet. De fleste barn som får knapp er som regel yngre enn Emma - ofte mellom seks måneder og fire år gamle. Boken viser at knapp kan være til god hjelp for større barn også. Uansett alder eller hvor lenge et barn vil trenge knapp, er det viktig at en aldri stresser, presser eller tvinger barn å spise. Ting må få lov å ta den tiden det tar!

 

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

Boken er i utgangspunktet gratis, og prisen på kr. 400.- som du betaler når du bestiller boken er en avgift, som bidrar til å dekke foreningens kostnader i forbindelse med administrering og porto utgifter ved bestillingen og sendingen. Merk også at alle nye medlemmer av Knappen foreningen mottar boken gratis i velkomstpakken.