Heroimage
Heroimage

RIL Turnforening påmelding turnår 2020/2021

Tue 1. September 2020

 Påmelding til ukentlig trening i turnpartiene i Randaberg IL Turnforening er åpent hele året.

Påmelding åpner 1. august 2020.

VIKTIG: For å unngår å dobbeltregistrere personer og du er usikker om du har registrert deg eller barnet ditt i tidligere årene skriv inn mobil-nr. på første påmeldingsiden, i tilfelle finner vi tilknyttede opplysninger og du kan velge hvem som skal blir registrert og du slipper å taste alt på nytt.


VIKTIG: Det er deltakeren som skal blir påmeldt (ikke foresatte). Informasjon om foresatte blir spurt om ETTER dere har skrevet barnets fødselsdato, så det er veldig viktig at dere som foresatte registrere dere også med telefon nr. og epost-adresse.

Siden vi har stor pågang blir alle som melde seg på satt på venteliste. Tildeling av plassene etter sommerferie.


Informasjon om  treningstid og hva partiet holder på med få dere ved å klikke på det lille "i" symbol i pris kolonnen. Treningstider er foreløpig og vi ber om å følger med på fb gruppen og/eller hjemmeside ang oppdateringer.

Det er mulig å prøve på to ganger etter start av en nybegynner. Deltar du mer en 2 ganger blir du varig medlem for et år, med alle plikter og rettigheter: Ved påmelding godtar dere foreningens vedtekter og organisasjonsplan

Ønsker dere ikke å beholde plassen etter 2 prøvetimer må skriftlig melding sendes snarest til post@randabergturn.no
Etter to treninger er påmelding bindende og faktura vil bli utsendt. Informasjon om priser finner dere på vår hjemmeside under fanen priser

Hvis avdelingen du skal påmelde barnet ditt viser at det er fullt (merked med "venteliste") har du mulighet å sette deg på ventelisten ved å gjennomføre og bekrefte påmeldingen !!! Dere får dessverre ikke en bekreftelse at deltaker står på venteliste, selv om det står på siste side at en Ordrebekreftelse ble sendt!! Men dere står på venteliste hvis dere har gjennomført og bekreftet påmeldingen!