Heroimage
Heroimage

Dioramas MusicalCamp uke 25

Mon 20. June 2022

Diorama

Dioramas MusicalCamp

 
Diorama Musikalteater arrangerer for første gang sommerskole for barn født i 2009-2016. Bli med oss på en uke i sommerferien full av alt som har med musikal å gjøre. Du kan velge mellom uke 25 eller uke 32. Barna blir delt i grupper etter alder og klassetrinn. 


Det blir undervisning i kor, dans og skuespillteknikk hver dag. I kortimene vil man jobbe med ulike musikalsanger, de yngste barna vil få en introduksjon til flerstemt sang, mens de eldre barna som allerede har fått prøvd seg på dette vil få videre utfordringer. I dansetimene vil det bli lært et utvalg koreografier fra musikaler med varierende stil og uttrykk. I skuespilltimene vil det være tekstutdrag og scener fra ulike musikaler som står i fokus. I tillegg vil alle timene bestå av teknikkøvelser, formidling, uttrykk og læring gjennom lek. 


Undervisningen vil foregå mellom kl. 09:00 og kl. 15:00, men barna kan leveres fra 08:30 og hentes frem til 16. På torsdag har vi planlagt felles filmkveld etter undervisning da kan barna hentes kl. 18. Det er lagt opp til lunsj midt på dagen, barna må ha med egen lunsj.
Kurset går over en arbeidsuke mandag-fredag, prisen for en uke er 1400 kr.