Heroimage
Heroimage

Musikalfordypning 6.-7. klasse

Mon 30. January 2023

Diorama

Diorama ønsker å tilby et helhetlig tilbud og utvikling for alle medlemmer. Derfor er vi glade for at vi, for sjette semester på rad, kan gi medlemmer i 4.-5. klasse  og 6.-7. klasse muligheten til å trene teater to ganger i uka!! På Musikalfordypning skal elevene fordype seg i en annen musikal enn det som jobbes med på ordinær trening. Målet er å videreutvikle scenisk kompetanse, med særlig fokus på sang og koreografi. På den måten tenker vi også at spranget til ungdomsteater blir litt mindre.


Vårens kurs starter i uke 5:

4.-5. klasse mandag 31. januar kl. 16:45-18:15

6.-7. klasse mandag 31. januar kl. 18:15-19:45


Semesteret avsluttes med en visning søndag 4. juni på Glenghuset! Kurset følger skolens ferier, og det er derfor fri i uke 8, 14 og 15. I tillegg blir det ikke øvelser i uker 16-18 på grunn av vårens hovedproduksjon SHREK. 


6. og 7. skal ha musikalen HAIRSPRAY! Musikalen handler om Tracy Turnblad som er en helt vanlig skolejente som bare drømmer om å være med på Baltimores danseprogram på TV. Faren ber henne følge drømmene sine, mens moren minner henne på at hun ikke akkurat ser ut som de andre jentene på danseshowet. Hairspray er en livlig musikal fyllt med gøyale danser og fine sanger!


Partiet er ment som et tilleggstilbud, og skal ikke erstatte partiet barna allerede er medlem på. Det vil være mulig for medlemmer av andre teatergrupper å delta.


Pris for kurset er kr. 2500,-. Det inkluderer undervisningsmateriell og t-skjorte.


Det er et begrenset antall plasser, og det er førstemann til mølla!