Heroimage
Heroimage

Jazz og teknikk 10. klasse +

Thu 25. January - Thu 30. May 2024

Diorama

Kursene for 4.-6. klasse, 7.-9. klasse og 10. klasse+ vil bestå av en kombinasjon av jazz og teknikkøvelser fra både klassisk ballett og jazz. Dette kurset vil gjøre elevene til helhetlige, sterkere og mer teknisk gode dansere. Kurset vil også kunne forberede barn og ungdom på videre auditioner.

Instruktør på klassene er danser og musikalartistene Rein Oskar Evensen og Josefin Tønnesen.

Rein Oskar har en bachelor fra Musikkteaterhøyskolen og en bachelor i dans fra Kunsthøyskolen i Oslo. Han har erfaring som utøvende kunstner fra blant annet Dyreparken i Kristiansand og fra Folketeateret i Oslo, han har også koreografert og utviklet egne danseprosjekter i Oslo. Som pedagog har han erfaring med undervisning i aldersgruppen fra 4-20 år.  Høsten 2022 og våren 2023 har Rein Oskar vært å se på Folketeateret i musikalen Matilda.

Våren 2024 spiller Rein Oskar i musikalen Kinky Boots på Det Ny Teater i København, vikar for Rein Oskar mens han er borte er Josefin Tønnesen.

Josefin har bachelor fra Musikkteaterhøyskolen (nå Høyskolen Kristiania), master fra Mountview Academy of Theatre Arts i London og PPU fra OsloMet. Hun har jobbet som utøvende kunstner i mange år nå både i London og i hele Norge som både skuespiller, musikalartist, sanger og danser. Hun jobber mye med nyskrevet teater som både utøver og manusforfatter. Nylig hadde hun premiere på sin egen musikal Jul i Musehuset på Sentralen i Oslo. Josefin er også aktiv i sitt teaterkompani Catapult Theatre London. I tillegg til det utøvende har hun flere års erfaring som drama- og dansepedagog for aldersgrupper 3-80 år. Hun gleder seg masse til å danse  og bli kjent med med alle elevene på Diorama!

 Dansepartiene får sin helt egen visning på Sarpsborg Scene 25. mai hvor de får vise frem egne dansenumre. Dette syns vi blir skikkelig stas! 

Timeplan:

TORSDAG

Jazz og teknikk 7.-9. klasse kl. 17:00-18:30

Jazz og teknikk 4.-6. klasse kl. 18:30-19:30

Jazz og teknikk 10. klasse + kl. 19:30-21:00

Oppstart blir i uke 4 og kjører til og med uke 21 (vinterferie i uke 8, påskeferie i uke 13).

Kurset koster kr. 1600,- for medlemmer av et teaterparti og 1800,- for ikke-medlemmer. Det er begrenset antall plasser pr. klasse.