Heroimage
Heroimage

Slipekurs, dreiejern 06/02

Tredreiing

Tue 6. February 2024

Varatun Gård

Har du alltid ønsket å mestre kunsten av å slipe dreiejern for å oppnå presise og skarpe egger? Vårt Slipekurs av Dreiejern gir deg den nødvendige kunnskapen og praktisk erfaring for å ta dine dreieferdigheter til et nytt nivå!

Kursdetaljer:

  • Innføring i Slipeteknikker: Få en grundig forståelse av de ulike slipeteknikkene som brukes for å forme og skjerpe dreiejern.
  • Praktisk Erfaring med Forskjellige Jigger til Tormek: Ta del i praktiske økter der du vil bruke forskjellige jigger til Tormek for å perfeksjonere slipeprosessen.
  • Ingen Forkunnskap Nødvendig: Dette kurset er åpent for alle, uavhengig av tidligere erfaring med sliping eller dreiearbeid.
  • Ta med Egne Jern: Hvis du har dine egne dreiejern, oppfordrer vi deg til å ta dem med, slik at du kan tilpasse læringen til dine spesifikke verktøy.

Instruktør: Kurset ledes av Søren Forne, en erfaren instruktør innen dreieverdenen. Han vil dele sin ekspertise og veilede deg gjennom effektive slipeprosesser.

Bli med oss for en inspirerende dag med slipekunst, og lær hvordan du kan holde dreiejernene dine i toppform. Velkommen til Slipekurs av Dreiejern med Søren Forne!