Vårmøte/Årsmøte 2024
tor. 13. juni 2024
Lily Country Club
Hei alle medlemmer i NGF
Vårens fagmøte med årsmøte for NGF arrangeres torsdag 13. juni på Lily Country Club (Væringvegen 44, 2040 Kløfta).
Det er mulighet for overnatting til 14. juni.
Vi vil starte med lunsj og det vil være et faglig program med 4-5 foredrag etterfulgt av årsmøte og 3-retters middag. Vi jobber med å få bekreftet alle foredragene og vil komme tilbake med endelig program om litt. Det vil også være pauser med gode muligheter for å prate sammen.
Prisene vil være 1800,- for dagpakke m/lunsj, 2800,- inkludert middag, og 3800,- inkludert middag og overnatting på Lily Country Club.
11.00 – 11.30: Ankomst/registrering
11.30 – 12:30: Lunsj
13.00 – 13.10: Vårmøtet åpnes
13.15 – 13.45: "Surface Engineering - Improving material properties with plasma technology" v/Pål Christian Næss, Seal Engineering
13.45 – 14.15: "Gummi i rakettmotorproduksjon ved Nammo Raufoss" v/Eirik Østbye Pedersen, Nammo
14.15 – 14.45: "Der ingen skulle tro at gummi kunne bo" v/Patrick Wahl, Vipo AS
14.45 – 15.30: Kaffepause
15.30 – 16.00: "Mechanical properties in cyclic loading of TPE compared to EPDM and LSR" v/Anna-Maria Persson, SINTEF
16.00 – 16.30: "Veien videre for Rub-Tech med nye eiere" v/Ken Robin Olsen, Rub-Tech
16.45 – 17.15: Generalforsamling
17.15 – 17.30: Medlemsmøte
19.00 – Middag
FORRETT
Laks tataki, syltet kumquat, fermentert chili vinaigrette,
yuzu kosho majones og peanøtt.
HOVEDRETT
Szechuan-glasert andebryst med grønnkål, selleri- og misopuré,
pommes dauphine, rødvinssaus og havtorn-/habanero-hotsausvinaigrette.
DESSERT
Ananasterte smaksatt med sitrongress og thai basilikum, hvit
sjokoladeganache, kokosnøtt 'marshmallow' og mascarpone chantilly.