Heroimage
Heroimage

Nye svømmekurs, Byåsen skole, sept.-nov.

Kurs, Byåsen

Thu 7. September - Thu 16. November 2023

Byåsen skole (kulturhuset)

Dere kan ikke melde barnet på kurs hvis det ikke er medlem av Kattem IL Svømming kalenderåret kurset starter, velg svømmekurs. Dere kan registrere dere her.
 
 Feilmeldinger:
 Flere sliter med å registrere seg på telefon, så helst bruk PC.

Det blir feilmelding hvis dere registrerer samme e-post og telefon på foresatte og barn. Barnet trenger ikke egen e-post eller telefonnummer, så lenge det er registrert på minst en av foreldrene. 

Viktig informasjon:

  • Dere må melde dere opp på denne påmeldingssiden og betale der før kursstart eller velge faktura. Ikke møt opp på svømmehall uten å være oppmeldt i forveien. Send oss e-post om dere ikke klarer det selv så kan vi hjelpe dere. Dere mottar da en e-post av oss at dere er registrert til kurs. Vi har ikke flere plasser enn det som blir lagt ut og det står ofte kunder på venteliste. 
  • Er det ikke flere ledige plasser kan dere sette dere på venteliste her . Vi sender e-post om det skulle bli en ledig plass, ellers blir dere på prioritert venteliste for neste kursrunde. Da får dere invitasjon samtidig som de med fortrinnsrett. Skriv i merknadsfeltet at dere står på venteliste til kurset som starter, så vi ser rekkefølgen på dere. Er mange som er på samme venteliste til andre runder.
  • Vi følger skoleruta, som betyr at så lenge det er skolefri eller helligdager er det ikke kurs. Torsdager som utgår: 12.10 grunnet høstferien.
  • Kursoppsett kan bli endret etter antall påmeldte på nivåene og interesse. 
  • Dere MÅ sørge for å melde dere opp til ny kurs-runden når denne er over for å bli med på videre svømmekurs. Det er ikke automatisk påmelding videre. Vi har begrenset antall plasser, så dere kan derfor ikke bare møte opp og forvente at dere får plass. Vi har også mange på venteliste som har rett på plassene om de blir ledige.
  • Etter vi har hatt test (uke 8) og barna har fått anbefaling om videre kurs, vil dere motta en e-post med en tilsvarende påmelding-side som denne.
  • Dere har ikke garantert plass eller får automatisk plass til neste kursrunde, uten å melde dere på raskest mulig. Dere må selv registrere dere for neste kursrunde når dere mottar e-post fra oss om nye kurs. Den blir som oftest sendt ut etter testen eller dagen etter. Har dere problemer med å registrere dere selv ta gjerne kontakt med oss primært på: kurs@kattemsvomming.no . 

Hvis dere består nivå 4, kan dere få tilbud om å bli med i treningsgruppa til Kattem IL Svømming. Da får barna mer svømming per uke, to dager i uka og totalt 2 timer og 15 minutter. Ta kontakt med hovedtrener gjennom e-posten under hvis dere har interesse for mer informasjon om treiningsgruppene eller ønsker å sette opp en prøve-svømming med treningsgruppa. hovedtrener@kattemsvomming.no- hovedtrener Øystein Gaasvik

 

Praktisk informasjon:

Facebook: Nå er det enkelt å holde seg oppdatert og få varsel når noe nytt skjer. Vi har opprettet en egen Facebook gruppe som heter Svømmeportalen- Svømmekurs oppdateringer og varsler.

https://www.facebook.com/groups/learntoswim.no

Nettside: Besøk nettsiden: https://learntoswim.no/ for informasjon om kommende kurs. Det blir også lagt ut link til påmelding på Svømmeportalen sin Facebookgruppe. 

Spond: Vi har en egen Spondside for kurset.Her kan dere melde inn oppmøte og fravær. Dere kan kontakte oss lettere også gjennom meldinger i appen. Vi kommer også til å legge ut litt informasjon på den siden. Linken til Spondgruppa finner du  her .

 

Påmelding:

Vi bruker systemet til Styreweb, Arena360.no til påmelding og betaling for at dette skal bli enklere for både svømmere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst bankkort, Vipps eller kredittkort. Kursprisen er 1659 kr. 

 

Det er tre alternativ for betaling av kurs:

1. Hele beløpet kan betales ved registrering til kurs.

2. Betal halve beløpet ved registrering til kurs og ta resten av beløpet på faktura. 

 

Læringsmål:

https://www.kattemsvomming.no/svommekurs/

 

Regler og betingelser:

Se våre regler og betingelser>

 

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til kurs hos oss. 

Kattem – Kanari-Fansen Lillestrøm