Heroimage
Heroimage

Husebybadet, mandager 22. april til 17. juni

Kurs, Husebybadet

Mon 22. April - Mon 17. June 2024

Registration closes on Sunday 5. May 2024 23:59

Husebybadet

Find tickets

Hvis dere logger dere inn med Vipps, må dere huske å fjerne boksen deres navn fra toppen på den siden dere legger inn deltager. Hvis dere ikke blir dere foresatte registrert til kurset i stedet for barnet. Hvis kurset blir registrert på dere med uhell, kan dere sende oss en e-post til kurs@kattemsvomming, slik at vi får endret det. 

 

Ved påmelding til dette kurset, godtar dere at dere må betale en medlemskontingent hos Kattem Svømmeklubb på 100kr som er gyldig ut året 2024, om dere ikke har betalt det allerede. Denne kontingenten inkluderer også forsikring gjennom NIF. Medlemskapet kan brukes på alle kurs deltageren er med på i 2024 og dere mottar enten en link med påmelding eller faktura. Medlemskap må opprettes i deltagerens navn og for hver deltager hvis de har søsken som også er med.

 

Når dere melder dere på kurs, godkjenner dere at dere har lest våre regler og betingelser. Du finner reglene og betingelsene her, om dere ikke har lest dem tidligere: https://www.kattemsvomming.no/regler-betingelser-for-svommekurs/ - det er viktig å lese den før påmelding, for påmelding er bindende.

 

*Det er viktig at dere melder barnet på riktig nivå. Ikke velg nivået med tiden som passer dere best eller meld dere på et annet for nivået deres skal på er fult.

 • Nivå 1 er vanntilvenning
 • nivå 2 er nybegynner
 • nivå 3-4 er viderekommende. De MÅ kunne svømme og være uredd for vannet for å være med på nivå 3 og 4.

Vi ber dere lese info om våre nivå her: https://www.kattemsvomming.no/svommekurs/ og send oss en e-post om dere er litt usikker på nivå.

Hvis dere kommer fra en annen aktør som følger Tryggivann, kan dere lese ei sammenligning her: https://learntoswim.no/hvordan-navigere-fra-trygg-i-vann-til-learntoswim/ . 

 

*Står det at kurset er utsolgt eller fult, er det mest sannsynlig utsolgt og vi har ikke flere plasser. Det hjelper ikke å sende en e-post til oss om å ordne en plass til dere. 

 

Dette kurset går over 8 økter, fra. 22. april til 17. juni. Ingen kurs: 20. mai - dere får hele kurset med test den siste økta.

 

Problem med påmelding? - send en e-post til kurs@kattemsvomming.no

 

Påmelding er bindende, men det går fortsatt an å :

             betaler vi tilbake hele beløpet hvis dere tar kontakt over en uke før kursstart og avbestiller kurset

             1-7 dager fra kursstart må dere betale 500kr for plassen dere har tatt opp

             får dere 50% tilbake/må dere betale 50% ved avmelding før økt 3

             får dere ingen tilbakebetaling/må dere betale hele fakturaen ved avmelding etter økt 3

 

Feilmeldinger:

 • Flere sliter med å registrere seg på telefon, så vi anbefaler å bruke PC til påmelding.
 • Det blir feilmelding hvis dere registrerer samme e-post og telefon på foresatte og barn. Barnet trenger ikke egen e-post eller telefonnummer, så lenge det er registrert på minst en av foreldrene.
 • Får dere fortsatt problemer kan dere ta kontakt på kurs@kattemsvomming.no

 

Aldersgrense: er 4,5 år, men det er avhengig av barnets modenhet til å følge undervisning og om de står komfortabelt med hodet over vann når vannet er 90 cm dypt. Instruktør har lov til å si at de ikke er moden nok til å bli med og da mister dere plassen på kurset og får pengene tilbake. Våre kurs er for barn mellom 4,5-14 år. Er barnet under 5 år må dere sende e-post til oss for registrering, med fødselsdato til barnet. E-post: kurs@kattemsvomming.no

 

Viktig informasjon:

 • Det er ønskelig at barna har svømmebriller fra nivå 1, men det er obligatorisk å ha egne svømmebriller fra nivå 2-4.
 • Påmelding skjer på denne påmeldingssiden før kursstart. Ikke møt opp på svømmehallen uten å være påmeldt i forveien. Send oss e-post: kurs@kattemsvomming.no , om dere ikke klarer det selv så kan vi hjelpe dere. Det er greit at dere inkluderer barnets fulle navn, adresse, fødselsdato, foreldre sitt navn, telefonnummer og e-post, hvis dere ikke får til å melde barnet på kurs selv. Sørg for å sjekke om dere får bekreftelse etter registrering, eller send oss en e-post slik at vi kan sjekke for dere. Vi har ikke flere plasser enn de som er lagt ut og vi har ofte flere som står på venteliste.
 • Er kurset fult, kan dere sette dere på denne ventelista:https://www.superinvite.no/live/invitation/43c656628a4a479e108ed86f7a28a010 . Vi sender en e-post om det skulle bli plass på det kurset som starter opp, ellers får dere invitasjon til å bli med på neste kurs.
 • Vi følger skoleruta og offentlige helligdager, som betyr at så lenge det er skolefri eller helligdager er det ikke kurs.
 • Kursoppsett kan bli endret etter antall påmeldte på nivåene og interesse for kurset. Nivå kan bli kansellert hvis det er for liten påmelding.
 • Påmelding må skje før hver kurs-runde, dere får invitasjon med link på e-post samme kveld som testen for neste kurs. Send oss en e-post om dere ikke har mottatt invitasjon til å registrere seg for neste kurs. Det er viktig å melde seg opp raskest mulig, for vi har begrenset antall plasser. Noen må ta samme nivå igjen, noen rykker opp og vi har også lange ventelister. Dere er ikke garantert plass på neste kursrunde fordi om dere er med på denne, det er derfor viktig å registrere seg raskest mulig.
 • Det er test den siste økta. 
 • Hvis dere har problem med registrering må dere ta kontakt med oss på kurs@kattemsvomming.no så raskt som mulig. Husk å inkluder barnets navn, nivå de skal bli med på og bassenget dere ønsker i e-posten.
 • Påmelding er bindende, men det er noen unntak som står nevnt lengre opp.
 • Noen som består nivå 4 og viser de er klare for treningsgruppa får en anbefaling til treningsgruppa til Kattem Svømmeklubb. Dere kan ta kontakt på kurs e-posten så ordner vi med at dere kommer i kontakt med hovedtrener.

 

Sosialemedier:

Facebook: Nå er det enkelt å holde seg oppdatert og få varsel når noe nytt skjer. Vi har opprettet en egen Facebook gruppe som heter Svømmeportalen- Svømmekurs oppdateringer og varsler. https://www.facebook.com/groups/learntoswim.no

Nettside: Besøk nettsiden: https://learntoswim.no/ for informasjon om kommende kurs. Det blir også lagt ut link til påmelding på Svømmeportalen sin Facebookgruppe.

 

 

Påmelding:

Påmelding og betaling skjer på Arena360.no . Betaling av medlemskap kommer på egen e-post.

 

Betaling:

 • Man kan betale med hvilket som helst bankkort, Vipps, kredittkort eller faktura (delbetaling).
 • Dere kan betale hele beløpet ved registrering, enten med Vipps eller kort.
 • Velger dere delbetaling, betaler dere første halvdel med kort eller Vipps og dere får dere andre halvdel på faktura på e-post.
 • Velger dere delbetaling med faktura er det viktig å ta kontakt om dere ikke mottar en e-post med faktura, siden ubetalte fakturaer går automatisk til betalingspåminnelse med purring og inkasso etter viss antall dager.

 

Læringsmål: Er du usikker på nivå kan du sjekke denne nettsiden: https://www.kattemsvomming.no/svommekurs/

Har barnet vært med på kurs fra annen aktør eller fått anbefaling fra skolesvømming med nivå kan dere sjekke ut denne linken for å sammenligne: https://learntoswim.no/hvordan-navigere-fra-trygg-i-vann-til-learntoswim/

 

Vi ønsker både nye og gamle medlemmer velkommen til kurs.

 

Mvh

 Kattem – Kanari-Fansen Lillestrøm

SVØMMEKLUBB