Påmeldingbevis (CY24)

CCN Youth Camp 2024

Administrasjon

ons. 17. 00:00 - søn. 21. juli 2024 00:00

Bjerkreim Hallen

Viktig Info til Kjære medlemmer 

 

Billetter skal ikke refunderes fordi Ikke-refunderbare billetter gir oss muligheten til å planlegge arrangementene våre med større forutsigbarhet. Dette inkluderer å vite antall deltakere, noe som er avgjørende for mat, og drikke, samt for å sikre at vi har tilstrekkelig personale på stedet. Ikke-refunderbare billetter bidrar også til å dekke kostnadene for drift, mat og drikke, samt leie av overnattingsplasser og gymsal. Dette vil bidra til sikkerheten i kommende år, slik at vi kan arrangere lignende ungdomsleirer i fremtiden.

 

**Sikkerhet og Organisering:**

Når vi vet nøyaktig hvor mange som vil delta, kan vi bedre sørge for sikkerheten og komforten til alle deltakerne. Dette inkluderer alt fra sikkerhetskontroller til å sikre at vi ikke overskrider kapasiteten til lokalet. Når vi krever påmeldingsavgift for alle deltakere på leiren, bidrar det også til å sikre oss mot uvedkommende med rusmidler, vold og trusler på stedet. For å sikre tryggheten til alle som deltar på leiren, kreves det en påmeldingsavgift for å ha kontroll over hver enkelt deltaker. 

Barn under 11 år får gratis deltakelse. For de som ønsker å melde seg på ved ankomst, vil det påløpe en kostnad på 600 kroner. 

 

Med Vennlig hilsen,

[Chin Community in Norway]