Heroimage
Heroimage

Pårørendeperspektivet - å få et sykt barn

ons. 27. november 2024

Påmelding stenger tirsdag 26. november 2024 12:00

Finn billetter

Løvemammaene inviterer til webinar 27. november kl. 12-14 om pårørendeperspektivet – det å være foreldre til barn og unge med sykdom og funksjonshindring.

Webinaret er spesielt rettet mot fagpersoner innen helsevesen, barnehage, skole og kommunale tjenester, og som i jobben sin vil møte pårørende foreldre til barn og unge med sykdom og/eller funksjonshindringer, men er åpent for alle med interesse for fagfeltet. 

Hvordan er det egentlig å få et sykt barn, et barn som er annerledes og krever mer av deg, eller et barn som skal dø? Hvilke barrierer og utfordringer møter disse foreldrene? Er målet om gode hverdagsliv en utopi, eller kan vi få det til? Og hva kan nettopp du gjøre for å gjøre hverdagen til disse familiene litt enklere?

I dette foredraget forteller styreleder i Løvemammaene, Bettina Lindgren, åpent og ærlig om hvordan det er å bli kastet inn i et liv man ikke kjente til og en hverdag de færreste har et reelt innblikk i. Hun deler personlige erfaringer, følelsesliv, utfordringer i møtet med hjelpeapparatet, om samarbeid med pårørende, mulige løsninger og gode råd. Bli med på et følelsesladet, lærerikt og informativt foredrag.

Det blir mulighet for spørsmål og dialog de siste 30 minuttene. 

Vel møtt!

Webinaret koster 300 kr. og møtelink får dere tilsendt 26.11.24 så fremt dere har kjøpt billett. 

Spørsmål om arrangementet kan rettes til post@lovemammaene.no